A kezek elárulják korodat, nemcsak a ráncok, de a csúnya barna foltok is megjelennek rajtuk a korral, főleg, ha fiatalon nem használtál fényvédőt és napoztál gyakran. Szerencsére van megoldás!

Az itt közölt, házilag előállított, naturális hozzávalókból kevert krém csodát tesz kezeiddel. Nem csak az idősödés, de a sok nap, az időjárás váltzásai, és a kémiai anyagok, tisztítószerek is a kezek ellen dolgoztak. A bőr száraz, elveszíti rugalmasságát, repedezett lesz, és hamarosan megjelennek az első redők. Az öregedeő kézfejre nagyszerű megoldást jelenthet az itt mutatott krém. Tú ezen mindenesetre érdemes minél több folyadékot inni, hiszen nem csak kívülről, hanem belülről is táplálni kell a testet. Legalább napi két liter szénsavmentes vizet igyál, rendszeresen két héten át, és hamarosan tapasztalod a különbséget a bőrön.

Hirdetés

A következő krémet nagyon egyszerű megcsinálni, keverjük ki, és dobjuk ki a vegyi anyagokkal telerakott, csodákat ígérő kenőcsöket.

Image result for hands pigmentation

  1. Forralj fel 1 liter vizet, keverj bele két evőkanál sót, és, mikor kihűlt tedd bele kezeidet, tíz percig.

  2. Ezután töröld szárazra a kezedet, és kend be a következő kenőccsel.

  3. Krém összeállítása: keverj össze 1 tojás sárgáját, 1 ek mézet, és 1 ek olívaolajat. Nagyon jól keverd össze a hozzávalókat, és alaposan kend be a zsíros masszával a kezeket. A körmeidkre is jusson, hiszen azokat is megviseli a környezeti ártalmak sokasága.

  4. Húsz percig hagyd rajta, ne nyúlj semmihez. Esetleg finom masszázst is végezhetsz ez idő alatt egyik kezeddel a másikon.

  5. Húsz perc után alaposan mosd le meleg vízzel.

4-5 nap rendszeres alkalmazás után bőrön sima, fehér, puha és ránctalan lesz.

Hirdetés

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A titkos recept a bőr öregségi és pigmenfoltjai ellen, le fogsz döbbenni, hova tűntek!
error: Content is protected !!