Ha szenvedsz valamilyen bőrproblémátók, mint például akne vagy pattanások, más kiütések, mitesszerek, barna foltok a hormonális problémák miatt, akkor tudnod kell, hogy létezik egy  nagyon egyszerű házi maszk, amely megoldja ezeket a gondokat. Ez egy teljesen természetes megoldás, amely jobban működik, mint bármelyik drága szépségápolási termék vagy kezelés. A maszk különösen hatékony mitesszerek és könnyen előállítható.

Hirdetés

Íme:

ez-házi-maszk-eltávolítja-pattanások akne-mitesszerek-és ráncok-as-ha-by-magic

Hozzávalók

Hirdetés

1 tojás

2 üveg tál

WC-papír

Így csináld:

Vágjuk a papírt darabokra a területtől függően, amit kezelni akarunk, majd a tojásfehérjét a sárgájától válaszszuk szét, finoman villával verjük fel mindkettőt. Ezután a felvert tojásfehérjét kenjük az arcra, tegyük rá a papírt a területre, és hagyjuk rajta 30 percig. Ezután óvatosan húzuk le a papírt, és öblítsük le meleg vízzel a végén. Ez az egyszerű maszk tisztítja a bőrt és kihúzza az összes mitesszert belőle.

A hidratáláshoz ezután a felvert tojás sárgáját kenjük fel az arcra, , ezt is fedjük le a papírral, hogy melegen tartsa, és hagyjuk hatni 10 percig, majd vízzel öblítsük le a kencét, végül szokásos hidratáló krémünkkel kenjük be az arcot. Vigyázat, a szem környékére csak a fehérjét alkalmazzuk!

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

100 forint sincs ez a házimaszk, de eltünteti a foltokat, ráncokat, pattanásokat varázsütésre
error: Content is protected !!