Ahogy öregszünk, a testünk működése sajnos fokozatosan romlik, és miután már beléptünk a negyvenes éveinkbe, a csont és ízületi rendszer már nem képes úgy regenerálódni, mint a húszas éveinkben. Idővel a látás is romlik, mindennapi probléma lesz a mozgásszervek valamilyen fájdalma, és szembesülnünk kell nap mint nap az idő múlásával. A következmények elkerülhetetlenek, de nemcsak lassíthatók, bizonyos módszerekkel szerencsére vissza is fordíthatók. Csak nem mindegy, milyen ételeket fogyasztunk rendszeresen.

Hirdetés

NÉZD MEG AZOKAT AZ  ÉLELMISZEREKET, AMELYEK RENDSZERESEN FOGYASZTVA VISSZAADJÁK A CSONTOK, ÍZÜLETEK EGÉSZSÉGÉT, A LÁTÁST ÉS A KOGNITÍV LÉPESSÉGEKET, MEMÓRIÁT IS ERŐSEN JAVÍTJÁK. HA EZEKET KIPRÓBÁLOD, RÁJÖSSZ, TÉNYLEG AZ VAGY, AMIT MEGESZEL!

Paradicsom:   Paradicsom egy olyan anyagot tartalmaz: a likopint, amely erősen regenerálja a szemet és az agyat. Viszont érdekes módon, a főtt paradicsom ebből a szempontból hatékonyabb, mint a nyers, az olaszok tudnak valamit.

Dió:   Itt az ideje, hogy elkezdj enni diót rendszeresen, nem csak a karácsonyi ünnepek alatt. Ez a gyümölcs erősíti a vérereket agyunkban a magas omega 3 tartalom miatt, amely növeli az oxigén áramlását a szervezetben.

Hirdetés

Alma:  A rostokban és pektinben gazdag gyümölcs nagyon jó a testnek, különösen az agy egészségesen tartása miatt.

Cékla:  Ez a zöldség szabályozza a vér áramlását, és kiváló tápanyag.

Rozmaring: Ez a növény, a nagyon gazdag illóolajokban amellett olyan hatóanyagokat is tartalmaz, amelyek jelentősen javítják a koncentrációt.

Avokádó: Ez a finom gyümölcs hihetetlenül jó az egész test számára, de különösen növeli az agyi véráramlást.

Ezeket az ételeket rendszeresen és együtt kell fogyasztani, hogy regenerálják a testet. Az antioxidáns bombák leviszik a gyulladásokat, amelyek az ízületi gondokat okozzák.

Főzz egy szirupot, amelyet rendszeresen fogyazstva javul az ízületek állapota, a hallás, a látás és a memória.

HOZZÁVALÓK:

  • 125 gr. torma
  • 4 citrom
  • 3 evőkanál méz
  • 2 evőkanál fahéj
  • 1 db 2 cm-es gyömbér.

Elkészatése:

Keverjük össze a reszelt tormát és a gyömbért.

Facsarjuk ki a citromlét és adjuk hozzá a keverékhez.

Főzzük 2-3 percig .

Adjunk hozzá három evőkanál mézet és a fahéjat.

Addig forraljuk, amíg a szirupot nem kapunk.

Tegyük a szirupot egy üvegbe.

HASZNÁLAT

Vegyünk be egy evőkanállal naponta kétszer étkezés előtt. Csak három hétig tartson a kúra, majd néhány napig szüneteltessük a használatát.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A mexikói csodadoktor receptje ízületi fájdalmakra, amely a csontokat is helyreállítja, javítja a látást és a memóriádat is
error: Content is protected !!