Fedezzed fel, hogyan tüntetheted el a hasi hájadat kizárólag azáltal, hogy kis változásokat eszközölsz a diétádban.

Hirdetés

A fogyás éhezés árán nem a legokosabb ötlet. Csak annyit kell tenned ehelyett, hogy kiválasztod  a megfelelő összetevőket, amelyek segítenek az egyre laposabb has elérésében. A hasi zsír elégetése nemcsak azért fontos, hpgy jobban álljanak rajtad a ruhák, hanem azért is,mert a hasi zsír megemeli a cukorbetegség és a szívbetegségek, magas vérnyomás betegség kockázatát.

A felesleges hasi a korai halálozás kockázatát növeli függetlenül a teljes testsúlytól.

A sárgarépa hihetetlenül alacsony zsír és kalória tartalmú zöldség. Nagyon magas a tápanyagtartalma: béta-karotin, A-vitamin és kálium is van benne. Segít kalóriát égetni, és vékonyítja kifejezetten a derékbőséget. Mivel gazdag rostokban, így tökéletes táplálék mindazok számára, akik szeretnék csökkenteni a súlyukat és elégetni a felesleges zsírt.

Hirdetés

A legújabb tanulmányok azt mutatják, hogy a sárgarépalé jelentősen növeli az esélyét a lapos hasnak, mert az anyagcserét gyorsítja és így éget extra kalóriát.

Az almát feltétlenül be kell beépíteni a diétába, ha a cél a hasi zsír elégetése. Ez az alacsony kalória-és magas rosttartalmú gyümölcs segít csökkenteni a súlyt, és a hasi zsírt egyaránt.

A zeller mindössze nyolc kalóriát tartalmaz és különleges helyet kell kapjon a napi menüben, mert elolvad tőle a hasi zsír nagyon hatékonyan.juice-1

A gyömbér az egyik legjobb élelmiszer termogén hatása miatt, amely hozzájárul az anyagcsere felpörgetéséhez.

Tartsuk szem előtt, hogy  a feldolgozott élelmiszereket el kell felejteni a hasi zsír égetéséhez, és főként növényi alapú összetevőket fogyasszunk. A feldolgozott élelmiszerek negatívan befolyásolják a máj egészségét és lelassítják a zsíranyagcserét.

Keverjük össze ezeket az összetevőket, hogy fenntartsák az egészséges testsúlyt.

Készítsünk zöldséglét alma, zeller, répa keverékéből, és igyuk 3 hétig reggelente.

hozzávalók:

1 alma

1 szál zeller

1 cm gyömbér

3 sárgarépa

 

A hozzávlókat gyümölcscentrifugával préseld ki, a levet fogyaszd kúraszerűen.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ez az elképesztő lé 3 hét alatt eltünteti a hashájat
error: Content is protected !!