A szépség és a külső nagyon fontos a mai társadalomban. Néhány ember szépnek született, de mások keményen dolgoznak, hogy elérjék a kívánt külalakot. Hatalmas ipara van a szépségnek és a diétázásnak, és ezek a termékek, amiket árulnak vagy semmit nem érnek, vagy csak ideig-óráig segítenek, fogyasztanak, aztán visszatér a leadott testsúly. A természetes út sokkal jobb, mert megváltoztatja az anyagcserét, nem jár éhezéssel, és nem jönnek vissza gyorsan a ledobott kilók.

Hirdetés

elveszíted 5kg-in-10-nap-try-this-forradalmi-diéta

A feltalálója ennek a diétának egy orvos, aki több mint 100 évvel ezelőtt élt, neve Dr. Fjodor Uglov egy jól ismert orosz doktor, több könyvet is írt a módszerről, és hogy a táplálkozásunk hogyan befolyásolja az egészségünket. Itt az orosz orvos által javasolt étrend:

Első reggeli – 09:00

Hirdetés

Egy csésze kávé bio mézzel édesítve

Második reggeli – 11:00

Egy tojás és 8 aszalt szilva

Ebéd – 01:00

200 gr. főtt marhahús vagy csirkehús

Egy tál káposzta, sárgarépa, paradicsom vagy uborka saláta formájában nyersen

1 narancs vagy 1 alma

Vacsora – 08:00

30 gr. sajt

1 alma vagy narancs

Edd a vacsorát legalább egy órával lefekvés előtt, és a rendszeres végezz könnyű testmozgást a legjobb eredmény érdekében (pl. napi 20 perc séta mindenkinek bele kell férjen a napirendjébe). Fontos, hogy igyál legalább 2 liter vizet naponta, amíg tart ez a diéta.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Fogyj 5 kilót 10 nap alatt az orosz orvos diétájával
error: Content is protected !!