ő-has-102-év-füst-at least-20-cigaretta-per nap-és ital-bor-mindennapi-és itt-is-a-titkos-to-her-élettartam-és jó- Egészség

Hirdetés

Maisie Streng egy 102-éves nagymama Glasgowban aki nem úgy él, ahogy az orvosok tanácsolják. .Az elmúlt 75 évben, Maisie  több mint 20 cigarettát szívott el egy nap, és megiszik egy pohár bort lefekvés előtt.  A fia Sandy elmondta, Maisie hosszú életének titka az, hogy szereti a banánt.

Még fiatal újságírónőként kezdett dohányozni, és kétszer is megpróbált leszokni, de mindkét alkalommal beteg lett ezért visszaszokott.

Sandy, a fia elmesélte, hogy az anyja egy paradoxon, mert nem él egészségesen. Maisie férje testnevelő tanár volt, és mindig tip-top állapotban volt. Soha nem dohányzott, és mégis meghalt 65 évesen. Másrészt, Maisie dohányzik és nincs semmi egészségügyi problémája egyáltalán. “Sokkal kevesebbnek is látszik, mint 102. Egy jó napján ’70 -es évei végén, ’80 -as évei elején járó nőnek tűnik,” mondja Sandy az anyjáról.

Hirdetés

Maisie többi rögeszméje a banán. Egész életében ezt ette, ha nem volt ideje rendesen étkezni, valami szendvics helyett bekapott egy banánt. Az orvosok szerint ez a finom trópusi gyümölcs ellensúlyozta nála a cigaretta káros hatásait.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

102 éves, elszív egy doboz cigit és minden nap bort iszik? Akkor mégis mi a hosszú életének titka? Elmondta!
error: Content is protected !!