6-ways-men-are-destroying-sperm6

Hirdetés

Mindig a nőket okolják a meddőség miatt, de a legutóbbi tanulmányok kimutatták, hogy a terméketlenségek feléért a férfi rossz életmódja okolható. A dohányzás például impotenciát okoz, ezt is kumutatták.

 

A sperma mennyisége és minősége nagyban romlik egy Bispheonl nevű anyag miatt. Ez az összetevő megtalálható a műanyag palackokban, csomagolásokban, s úgynevezett hormonblokkoló hatása van.

Hirdetés

Szokások, amelyek tönkreteszik a sperma minőségét:

  • Mobil a zsebben – A mobilból kisugárzó elektromosság mintegy 9%-kal csökkenti a spermiumok számát. Ha muszáj nadrágzsebben tartani, ajánlatos a hátsó zsebben, bár úgy meg ellophatják.
  • Alkohol fogyasztás – a sperma legnagyobb gyilkosa az alkohol, napi 5 egység már tönkreteszi a spermiumokat.
  • Stresszes életmód – a sperma minősége közvetlen kapcsolatban van a megfelelően kezelt stresszel és a megfelelő pihenéssel, mondják bizonyos tanulmányok.
  • Dohányzás –a nikotin rontja a sperma minőségét, plusz nem lesz megfelelő a véráramlás a lenti tájékon, így könnyen impotenciához vezet.
  • Elhízás – a túlsúlyos férfiak nemzőképessége drasztikusan csökken a normál testsúlyhoz képest.
  • Meleg időjárású környezet – A sperma számára a testhőmérsékletnél 4 fokkal kevesebb hőmérséklet a megfelelő, ezért is van kívül a hasüregből. Ha azonban nagyon meleg van kint, ez nem érvényesül, és erősen romlik a minősége.
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

6 mód, amivel a férfiak tönkreteszik a hímivarsejtjüket minden nap
error: Content is protected !!