download-7

Hirdetés

Gyantázás, borotválkozás, dezodorok, és a napozás okozhatja, ha sötét foltok jelennek meg a nyak, hónalj, és a belső comb bőrén. Az elhízás, a cukorbetegség, a hormonális változások, és a gyomor-, a húgy- és ivarszervi rákok is okozhatnak ilyen foltokat. Nagy vagyonokat költenek kezelésekre és termékekre az emberek, hogy eltüntessék ezeket,  amelyek néha kidobott időnek és pénznek bizonyulnak.

Szerencsére vannak olyan természetes összetevők, amelyek segítségével megszabadulhatsz a problémától.. Próbáld ki ezt az egyszerű módszert, amely ragyogó eredményeket ígér. Sőt, a recept visszaállítja a bőr optimális egészségét,  fiatalabb és tisztább lesz a bőröd tőle.

Hozzávalók 1. recept:

Hirdetés

1 evőkanál extra szűz olívaolaj;
1 evőkanál. szódabikarbóna;
1 evőkanál tengeri só.
Hogyan készítjük: egy műanyag tálba tedd bele a hozzávalókat és keverd össze mindet, amíg nem kapsz egy sima krémet. Alkalmazd közvetlenül a sötét foltokra, hagyjad hatni 20 percig, majd távolítsd el hideg vízzel.

Hozzávalók 2. recept:

Fölözött tej;
Citrom
Fehér agyag.
Hogyan készítjük: helyezzed az agyagot egy tálba, és keverjed össze a citrommal és a tejjel. Alkalmazd az érintett területen, és hagyjad hatni 15 percig. Végül mossad le hideg vízzel.

Válassz egy kezelést, majd heti 3 alkalommal ismételd, amíg a foltok eltűnnek. Kerüljed a napot a megfelelő UV védelem nélkül a kezelés alatt és fogyassz sok vizet. E-vitaminban gazdag élelmiszereket is ajánlatos a kezelés alatt rendszeresen fogyasztani.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Tüntesd el az idegesítő barna foltokat a nyakadról, hónaljadról, belső combról 15 perc alatt!
error: Content is protected !!