aaf

Hirdetés

A kapható hajfestékek tele vannak kémiai anygokkal, amelyek a fejbőrön keresztül felszívódnak a testbe. terhes anyáknak nem is szabadna hajat festetniük, de erről senki sem tájékoztatja őket, hogy a magzat is károsodhat egyes hajfestékektől.

És akkor még nem is beszéltünk az allergiás reakciókról.

Ha szeretnéd kihangsúlyozni a hajad eredeti színét, tanuldmeg ki az alábbi színezési módszert, amely teljesen természetes, nem tartalmaz vegyianyagokat és kíméli a környezetet és a szervezetedet is.

Hirdetés

Ennek használatával hajad sokkal egészségesebb lesz, újra erős lesz, és fényes, könnyen kezelhető.

Keverj össze egy kanál olívaolajat, egy kanál mézzel, és egy tojás sárgájával.

Nedvesítsd be a hajad, majd tedd rá ezt a keveréket, masszírozd alaposan bele a fejbőrkbe, és hagyjad rajta 30 percig ez zuhanysapkával lefedve és törölközőbe csavarba. Ezután moss hajat, ahogy szoktál.

Hatermészetes módon szeretnéd világosítai a hajad árnyalatát, akkor tegyél a mézhez egy citrom levét, és  fahéjat. Egy tálban keverj el 4 evőkanál fahéjat, 2 evőkanál mézet, és 1 citrom levét. Ezt a keveréket kend a hajadra, oszlasd el egyenletesen.

Tegyél a hajadra zuhanyozósapkát, majd törölközőt, és maradjon rajta 2-3 órán át. Minél tovább rajta hagyod, annál világosabb árnyalat lesz a végeredmény.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hagyd abba a pénzkidobást! Itt az otthoni hajfestés legtökéletesebb módja
error: Content is protected !!