Ha álmatlanságban szenvedsz, ki kell próbálnod ezt tejes keveréket. Ez a legjobb ősi altató orvosság csak meg kell inni egy csészével lefekvés előtt, és már percek múlva alszol is, mint egy kisbaba.

Hirdetés

A méz és a tej egyaránt hagyományosan használt gyógymód álmatlanság ellen. Külön külön is  mindkettő hatékony, de a hatás fokozható, ha együtt fogyasztod őket.
A méz olyan cukrokat tartalmaz, amelyek miatt inzulin keletkezik, ami szintén elősegíti a triptofán fel szabadulását az agyban. A triptofán egy alvást elősegítő fehérje a szervezetünkben.
5555555-660x355A triptofán általában szerotoninná alakul, amely azután egy lazuló érzést biztosít. Továbbá, a szerotonin általában melatoninná alakul ez az altatóhormon, ami végül az elalváshoz segít. Ezen a meglehetősen bonyolult kémiai úton keresztül a méz és a tej nagyon jól elmulasztja az álmatlanságot!

Így készül ez a csodaszer :

RECEPT:

Hozzávalók

Hirdetés

• 1 csésze tej
• 1 csepp vanília kivonat
• 1 teáskanál méz

Készítése:

1.Egy kis edényben melegítsük a tejet, de ne forraljuk fel, csak legyen finom meleg.

2. Vegyük le a tűzről, és öntsük a csészébe. Adjunk hozzá vaníliát és mézet.

3.Keverjük el és lassan kortyoljuk el lefekvés előtt.

Jegyzet:

 Azok számára, akik laktóz intolerancia, kövesse a recept, hogy a fentiek, egyszerűen cserélje ki a tej laktózmentes helyettesítő, mint a szója, rizs vagy mandula tejet.
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Mágikus altatószer, egy csésze, és egy perc alatt álomba zuhansz
error: Content is protected !!