Rengeteg ember iszik kávét, ez a bevett reggeli szokása szinte mindenkinek. Bárhogy legyen is a helyzet, egy új amerikai kutatás szerint a presszókávé jóval több, mint csupán egy serkentőszer. Ha van pár többletkiló valakin, kiderült, hogy nagyon egyszerű átalakítani a reggeli ébresztő italt egy zsírégető terminátorrá. Csak a megfelelő receptet kell bevetni hozzá!

Hirdetés

 

 

Hirdetés

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy vizsgálat megállapította, hogy akár 10 kilót ledobhatunk mindössze egy hónap alatt, lényegében azzal, hogy a 2 dolgot hozzáadunk a szokásos eszpresszóhoz. Meglepően hangzik, nem csoda, de figyelj csak! Ráadásul ez a két dolog még ízletesebbé is teszi a reggeli feketét. És zsírégető üzemmódba hozza a szervezetet azonnal. Ki ne szeretne fogyni, megerőltető diéta nélkül? Számukra ideális ez a titkos recept, amit mellesleg a hollywoodi sztárok régóta használnak alakjuk megőrzése céljából.

Ez kerüljön a kávéba:

1 teáskanál kakaó

¾ evőkanál kókuszolaj

½ evőkanál méz

1 csipet őrölt ceyloni fahéj

Elkészítése:

Tedd a hozzávalókat külön egy kis tálba, és keverd addig, amíg jól összeáll a keverék. Tároljad egy kis lezárható edénykében majd a hűtőszekrényben. Lehetőleg üvegben,

Minden reggel ízlés szerint egy-két kiskanállal tegyél bele a kávédba. Tapasztald ki, hogyan a legízletesebb számodra. Figyeld, hogy felpörgeti az anyagcserét!

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Recept testnek és agynak: 2 korty ebből a kávéból, és eltűnik a hasháj, felpörög az anyagcsere!
error: Content is protected !!