Mikor egy rokonnal, vagy magával a pácienssel közlik a doktorok, hogy rákos, általában már az emberek a temetésre, a halálra készülnek, mert ez az a kór, amit nem lehet meggyógyítani

Hirdetés

cancer

Sokszor hallottuk már, hogy vannak alternatív gyógymódok a kemoterápián kívül is. Ez a rendszeresen bevetett, pusztító kémiai szereket tartalmazó, sok fájdalommal járó kezelés megviseli az egész testet, erős hányinger, hányás, hasmenés, vagy szorulás, a haj kihullása jár vele együtt, de amellett, hogy kikészíti a szervezetet, érzelmileg, lelkileg is megviselő, mert a beteg szó szerint úgy érezheti, hogy nincs jövő, elérkezett az utolsó stádium. Ezt a kórházlégköre is hangsúlyozza, ahol nem fektetnek hangsúlyt arra, hogy a betegnek olyan légkört biztosítsanak, ahol lelkileg is képes helyrejönni, ahol nő a gyógyulni akarás, az élethez való feltétel nélküli ragaszkodás. Pedig mindez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az ember le tudja-e győzni ezt a súlyos betegséget.

Többféle módszer is van ma már, amelyek néha hatékonyabbak a rákgyógyszereknél, de rendkívül rengetegbe kerülnek, és a mellékhatásaik is eléggé erősek, ráadásul a mindennapi ember számára nem elérhetőek.

Hirdetés

Azonban ha egy kissé belemélyedünk a gyógyszerészet korai idejébe, akkor kiderül, hogy minden „út” a szódabikarbónához vezet.

2009-ben a Cancer Research folyóíratban jelent meg egy cikk, aemyleben igazolták azt, hogy a lúgosítás, amelyet a szódabikarbóna nagyszerűen képes megteremteni, vaójában tényleg megelőzi a rák kialakulását, illetve a tumorok tovább terjedését.

Szódabikarbónás oldatot adtak be egereknek injekció formájában, és azt vették észre, hogy a lúgosabb környezetnek köszönhetően csökkent például a mellrákot okozó tumoros sejtek burjánzása, illetve az áttétre való hajlam is.

A pH-szint növekedése nem a sejtekben ment végbe, hanem az azokon kívüli szervezetben. Így állítható, hogy a szódabikarbónának igenis rákmegelőző, illetve -gyógyító hatása van.

Készítsük el otthon is ezt a gyógyszert. Csak mézre, illetve melaszra és szódabikarbónára van hozzá szükség.

Egy nagy tudású szakorvos, Dr. Sirius a könyvében leírja, hogy egy betegét hogyan kezelte ki a prosztatarákból, amely már a csontjaira is átterjedt. Első nap elkevert egy teáskanál szódabikarbónát ugyanennyi melaszban, és egy bögre vízbe tette a keveréket. Ezt fogyasztotta a beteg 3 napig, ezután a nyálminta kimutatta, hogy 7-es a pH-érték, a vizelete pedig 7,5 pH-szintet ért el. A beteg az ötödik napon már dupla adagot kapott a szerből, és a hatodik és a tízedik napok között már kétszer két teáskanállal adott be a betegnek a csodaszerből. Erre már a pH-szint 8,5-re emelkedett, az egyetlen mellékhatás némi fejfájás és éjszakai izzadás volt. A tízedik napot követően a pácienst kivizsgálták, és megdöbbenten vették észre, hogy a prosztatát megtámadó rákos sejtek százalékszintje 22,3-as értékről 0,1-re ment le.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Az orvosok nem szeretik a szódabikarbónás rákellenes kezelést, mert olcsó és hat is!
error: Content is protected !!