Hirdetés

nathalie-before-after

Az öregedés először a szemeken látszik. A lelógó felső szemhéj öregebbnek mutathatja az arcot valós koránál, nagyon nehéz sminkelni és mindig fáradtság benyomását kelti. Nem kell rögtön sebészre gondolni, van egy nagyszerű módja, hogy megszüntessük ezt a problémát viszonylag rövid idő alatt.

 

Hirdetés

Mit csinálj, hogy megint feszes legyen a szemhéhajd, és nyitott legyen a tekinteted?

A tojás az egyik legkiválóbb természetes kozmetikai szer. Értékes vitamin és protein-tartalmának hála a legmélyebb ráncok vagy bőrbajok is kezelhetők ezzel a vitaminbombával.

Megakadályozza a hegek, akné kialakulását, eltünteti a pigment foltokat a bőrről, halványítja sötét karikákat, üdévé és feszessé teszi az arcot újra.

A következőkben egy igen jó házi megoldást olvashatsz a lelógó felső szemhéj kezelésére. Mivel  tojás minden bizonnyal mindenkinél van otthon, máris megcsinálhatod ezt a trükköt.

Mossad meg az arcodat langyos vízzel alaosan, és szedj le minden sminkmaradványt a bőrről. Szárítsd meg az arcodat kendővel. Válaszd szét egy tojás sárgáját a fehérjétől, majd egy fültisztító pálcika segítségével vidd fel a szemed környékére, alul és felül is érintve a szemhéjakat. Tartsd csukva a szemedet, amíg rádermed a fehérje, majd óvatosan, meleg vízzel mosd le. A módszert a gyors eredmény érdekében akár naponta is megismételheted.

Az alábbi videóban szemerősítő arctrnagyakorlatokat láthatsz, amelyek rendszeresen elvégezve rövid idő alatt megerősítik a szemhéj izmait, felemelve ezzel a bőrt a felső szemhéjon, pár hét alatt nagyon látványos lesz a változás.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Lóg a felső szemhéjad? Pár nap alatt megszüntetheted a problémát így!
error: Content is protected !!