AZ ARTÉRIÁK A SZERVEZET OXIGÉNSZÁLLÍTÓ RENDSZERÉT ALKOTJÁK, EMELLET MINDENFÉLE TÁPANYAGGAL, ÁSVÁNYI SÓVAL, VITAMINNAL TÁPLÁLJÁK A SZÍVET, A TÖBBI BELSŐ SZERVVEL EGYÜTT, ÉS EMELLETT A SZÉPSÉG SZEMPONTJÁBÓL ANNYIRA LÉNYEGES BŐRT IS.

Az artériák tökéletes állapota létfontosságú a test megfeleleő funkcionálása szempontjából, de az ellustult életmód, a zsíros, nehéz ételek, a méreganyagok, a kémiai szerek komoly egészségügyi károsodásokat okozhatnak, amelyek végül az egész keringési rendszert tönkretehetik.

Hirdetés

A következő 3 természetes összetevő letisztítja az esetleges plakkokat, megszabadít a koleszterin lerakódásoktól is.

Keverjük össze ezeket a szereket, és máris megtaláltuk az egészségünk kulcsát. Ez a gyógylé védi a májat, megvéd a vírusok, baktériumok ellen, antioxidáns tartalmának köszönhetően küzd a szabadgyökökkel, és erősíti a test védekező rendszerét.

Ez kell hozzá:

Hirdetés

  • 8 citrom
  • 4 liter tisztított víz
  • 4-5 cm-es gyömbér
  • 8 gerezd fokhagyma

arteriak-tisztitasa

Így készítsd:

Alaposan sikáljuk meg a citromokat, majd szeljük fel kockákra. A gyömbért és a fokhagymákat is pucoljuk meg, majd az egészet keverjük össze turmixgéppel. Ha ez kész, akkor öntsünk rá 4 liter vizet, és forraljuk fel. Mikor forrni kezd, húzzuk le a tűzhelyről, hagyjuk kihűlni, majd szűrjük át. Tegyük át üvegekbe és tartsuk utána a hűtőbe.

Mindennap fgyasszunk ebből az egészséges elixirből. Étkezések előtt két órával kell egy fél pohárral fogyasztani, éhgyomorra. Ennél hatékonyabb természetes értisztító orvosság nem létezik.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Ezzel a 3 összetevővel teljesen kipucolhatod az artériáidat
error: Content is protected !!