AZ ARTÉRIÁK A SZERVEZET OXIGÉNSZÁLLÍTÓ RENDSZERÉT ALKOTJÁK, EMELLET MINDENFÉLE TÁPANYAGGAL, ÁSVÁNYI SÓVAL, VITAMINNAL TÁPLÁLJÁK A SZÍVET, A TÖBBI BELSŐ SZERVVEL EGYÜTT, ÉS EMELLETT A SZÉPSÉG SZEMPONTJÁBÓL ANNYIRA LÉNYEGES BŐRT IS.

Az artériák tökéletes állapota létfontosságú a test megfeleleő funkcionálása szempontjából, de az ellustult életmód, a zsíros, nehéz ételek, a méreganyagok, a kémiai szerek komoly egészségügyi károsodásokat okozhatnak, amelyek végül az egész keringési rendszert tönkretehetik.

Hirdetés

A következő 3 természetes összetevő letisztítja az esetleges plakkokat, megszabadít a koleszterin lerakódásoktól is.

Keverjük össze ezeket a szereket, és máris megtaláltuk az egészségünk kulcsát. Ez a gyógylé védi a májat, megvéd a vírusok, baktériumok ellen, antioxidáns tartalmának köszönhetően küzd a szabadgyökökkel, és erősíti a test védekező rendszerét.

Ez kell hozzá:

Hirdetés

  • 8 citrom
  • 4 liter tisztított víz
  • 4-5 cm-es gyömbér
  • 8 gerezd fokhagyma

arteriak-tisztitasa

Így készítsd:

Alaposan sikáljuk meg a citromokat, majd szeljük fel kockákra. A gyömbért és a fokhagymákat is pucoljuk meg, majd az egészet keverjük össze turmixgéppel. Ha ez kész, akkor öntsünk rá 4 liter vizet, és forraljuk fel. Mikor forrni kezd, húzzuk le a tűzhelyről, hagyjuk kihűlni, majd szűrjük át. Tegyük át üvegekbe és tartsuk utána a hűtőbe.

Mindennap fgyasszunk ebből az egészséges elixirből. Étkezések előtt két órával kell egy fél pohárral fogyasztani, éhgyomorra. Ennél hatékonyabb természetes értisztító orvosság nem létezik.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ezzel a 3 összetevővel teljesen kipucolhatod az artériáidat
error: Content is protected !!