Nagyon rövid idő alatt 20 kilót fogyott a népszerű énekesnő. Ismerősei aggódnak, mi állhat a nagy súlyvesztés hátterében. megindulatk a találgatások.

Hirdetés

Látványos súlyvesztésen van túl mostanában Bangó Margit, akinek egyre több rajongója már az egészségét félti. A népszerá nótaénekesnőegy online újságnak nyilatkozott, hogy megnyugtassa a közönséget, tökéletesen egészséges. Elmondta, hogy nagyszerűen érzi magát.

Hála Istennek nem vagyok beteg!Pusztán odafigyelek arra, mit eszem! Életmódot váltottam, kihagyom az étrendemből a lisztet, cukrot, szénhidrátot, így sikerült közel húsz kilót leadnom.

Ennek elsősorban azért éreztem szükségét, mert a színpadon sokszor nehezemre esett a mozgás, fullasztó volt ez a sok kiló. Az állóképességem azóta rengeteget  javult, kicsattanok az egészségtől. Senki ne aggódjon értem, remekül vagyok!” –nyilatkozta az énekesnő. A 66 éves Kossuth díjas művésznőn nagyon meglátszik a fogyás, nemcsak a teste, de arca is sokkal vékonyabb lett, állíthatjuk, sokkal fiatalosabb is lett a külseje. Bizonyára most ki kell cserélnie egész ruhatárát.

Ilyen volt:

Hirdetés

Image result for bangó margit

Ilyen lett:

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Bangó Margit drasztikus fogyása: rá sem ismersz, ez áll a háttérben!
error: Content is protected !!