2016 a Mars éve volt, sok ütközéssel agresszióval, nagy felfordulásokkal. Szerencsére hamarosan elkezdődik 2017. a Nap éve, és megnyugodhat némileg a világ.

Hirdetés

Végre rendet tehetünk az életünkben, és megteremthetjük az igazi boldogság alapjait!

Az asztrológiában a Nap a az életerő, az élet, az energia, az önbizalom, a teremtő erő, a világos gondolat, az individuum jelölője.
A Nap évében minden arra mutat, hogy előrevigyen bennünket, hogy tudatosuljanak bennük erőink és az ebből fakadó lehetőségeink.
Végre kimondhatjuk, amit érzünk!

Image result for year of the sun

Ezt a nagy karmabolygó, a Szaturnusz is támogatni fogja, ami 2017. decemberéig a Nyilas jegyében tartózkódik majd. A Szaturnusz mindig arra oktatja az embereket, bennünket, hogy tökéletesen egyenesen és nyíltan tegyük rendbe a saját életünket, hogy megszabaduljunk a felesleges luxusigényeinktől, státusz szimbólumainktól, a fogyasztás ördögétől. Megadja  a lehetőséget, hogy helyet teremtsünk az igazi értékeknek, érzéseknek és boldogságnak, megnyugvásnak a személyes életünkben. A Szaturnusz a Nap-évében segít igazságosabbá tenni a világot.
A másik sorsbolygó, a Jupiter, még mindig a Mérleg jegyében tartózkodik. Most igazán átérezhetjük a szeretteinkkel való mély összetartozás boldogságát ennek köszönhetően!

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

2017-ben eljön a Nap éve! Végre vége a megpróbáltatásoknak!
error: Content is protected !!