Pozitív változásokat hoz a 2017-es év, számmisztikailag is jobb, mint 2016, véget ér a Mars erőszakos hatása, és egy napfogyatkozás is erősíti a javulást.

Hirdetés

Image result for horoscope 2017

Kos

2016 neked nem volt rossz a Mars befolyása miatt, és 2017-ben tovább fog menni a pozitív hatás. Összpontosíts ebben az évben  is a céljaidra, és higgy magadban továbbra is. Alapozd meg a helyzetedet 2017-ben, ebben segít a Mars ereje, ami a te uralkodó planétád. Az otthoni dolgaidban nagyszerű évnek látszik 2017, a családban béke, támogatáslesz, ami nagyon sok jó sugárzással támogatja az életedet. Ha egyedlálló vagy, egy kapcsolat is várható jövőre.

Bika

Óvatos, kitartó, okos vagy, és így is fogod intézni 2017-ben az ügyeidet is. Sokat fogsz melózni, aminek végre meg lesz a látszata is, boldog leszel az eredményeiddel. Jobban fogsz hinni a jövődben, a munkában, szerelmi életedben is. Te a csapatépítésben verhetetlen vagy, az emberi viszonyaidat éretten tudod kezelni. Az önuralmad még erősebb lesz, egyenesebb kapcsolatot fogsz magaddal kialakítani 2017-ben. Ha egyedül vagy, 2017-ben találsz valakit.

Hirdetés

Ikrek

Minden problémával kapcsolatban ötletesen cselekszel. Sok nyaralás, munkában fejlődés ígérkezik jövőre. Te igazán nyitott vagy az újra, ami most sok pozitívumot hoz életedbe. A bolygók együttállása pozitívan hat az évedre. Különleges  emberekkel fogsz találkozni, akiknek a nézetei a tiéddel hasonlóak. Főként az év eleje lesz jó neked. Otthoni környezetedben is kiegyensúlyozottság uralkodik majd. Ha szingli vagy, először erősítsd meg az önbizalmadat, aztán ismerkedj csak.

Rák

2017 egy szuper esztendőnek ígérkezik, ugyanis előrelépés és sok pénz várható a következő évben. Újdonságokra számíthatsz a karrierben, de ez több fizetést is jelent. Állásváltás miatt még költözés is szóba jöhet. A magánéletben minden kiegyensúlyozódik, különösen a szüleiddel lesz kellemesebb a viszonyod. Ha egyedülálló vagy, nagyon használd ki a mostaniszabadságodat, mert a jfejlődsz tőle.

Oroszlán

Nagyszerű esztendő előtt állsz, szerencsés események várhatók karrieredben és az anyagiak területén. Tele leszel energiával, minden helyzetben sikerül majd helyt állnod 2017-ben. Az érzelmi kapcsolataidban fokozatosan oldódnak a feszültséget. Ha még szingli vagy, 2017-ben megtalálhatod az igazit, akit lehet, hogy már ismersz is, csak eddig másképpen néztetek egymásra, meg fogsz lepődni, ki az.

Szűz

Az érzelmek terén nagyon remek esztendő lesz 2017-. Nyugodt, boldog és tetrekész leszel minden területen. Közös utazás jöhet a szeretteiddel. “Ha meg akarod menteni a világot, menj haza és törődj a családoddal, szeresd őket.” Az idézet a híres Szűz jegyű Teréz anyáé, és ez lesz a te jelszavad jövőre. Ha szingli vagy, egy új szerelem kerülhet eléd. De ahhoz, hogy kifejlődhessen, kicsit nyitottabbnak kell lenned neked is.

Mérleg

Csodás változásokra számíthatsz a szakmai és a magánéletedben egyaránt. 2016-ban sokat dolgoztál azért, hogy elérd a céljaidat, és most ezeket 2017-ben meg fogod alapozni, be fogod biztosítani. A jövő évben jobban oda kell figyelned magadra, a személyes igényeidre, mert csak így válhatsz boldogabb emberré.

Ha egyedülálló vagy, egy közeli barátoddal szorosabbra fűzheted a kapcsolatodat.

Skorpió

Optimista leszel 2017-ben, hiszen a nehézségek, a kihívások ellenére emelt fővel kerülsz ki az előnytelen helyzetekből is. Éretten viselkedsz, ezért az anyagiak terén stabilizálódni fog a helyzeted, annak ellenére, hogy az emberi kapcsolataid nem fognak a legjobban alakulni jövőre. Ha egyedülálló vagy, intenzív szerelmi kapcsolatba bonyolódhatsz, ami lehet, hogy nem fog sokáig tartani, de te ezt nem is bánod.

Nyilas

Sok lehetőséget hoz az életedbe a 2017-es év. Az első hónapokban a munkahelyeden kihívásokkal találhatod szembe magadat, hiába dolgozol sokat, nem biztos, hogy jó eredményeket fogsz tudni elérni. A szerelmi életedben viszont remek esztendő lesz a 2017-es, sok tervedet meg tudod valósítani. Ha szingli vagy, akkor egy különleges emberrel fogsz találkozni. 2017 vége szerelmi szempontból fantasztikus lesz.

Bak

Általánosságban nézve egy remek évre számíthatsz. 2017-ben beérik a sok befektetés gyümölcse, legyen szó az a családi, vagy szakmai életben. Fordíts időt a pihenésre, kikapcsolódásra, foglalkozz a családoddal, barátaiddal, vagy a legfantasztikusabb emberrel, aki ott van melletted. 2017 őszén pozitív dolgok fognak történni az életedben. Ha szingli vagy, 2017-ben lesz alkalom a szórakozásra, ismerkedésre, romantikus esti sétákra.

Vízöntő

2017-ben teljesülhetnek az álmaid, vonatkozzanak azok a karrieredre, vagy a családodra. Fejlődés, haladás, siker fogja jellemezni a következő egy évet. A családi életedben békés időszakra számíthatsz, házasság, eljegyzés is történhet, de a gyerekvállalásra is alkalmas lesz a következő 12 hónap. Ha egyedülálló vagy, jó hírekre számíthatsz, mivel most minden adott lesz ahhoz, hogy rátalálj az igaz szerelemre.

Halak

2016 volt az első kellemesebb év az előzőekhez képest, és ez a vonal 2017-ben is folytatódik. Ha már magadhoz tértél kicsit az önbizalom tekintetében akkor képes leszel meglátni a lehetőségeket, és cselekedni fogsz, mert bízol a saját erődben, kitartásodban. Ez pedig elégedettséggel tölt el. Ugyanezen energiák fognak érvényesülni a szerelmi, családi, baráti életedben is. Ha szingli vagy, most nyitottabb szívvel tekinthetsz egy új szerelem kibontakozására.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Végre! A 2017-es éves előrejelzés minden csillagjegynek jelentős javulást jósol!
error: Content is protected !!