what-is-a-contracted-gallbladder_5262c09c-6d07-43f9-a763-34c3cd41f62a

Hirdetés

A lusta epe számos módon jelez. Jobb oldali hasi fájdalom,rossz íz a szájban, rosszullét, hányás, hasmenés, fejfájás, szédülés is járhat vele. A fájdalom lehet alig érzékelhető, de erős görcs is. Ha epeproblémákat észlelsz, gyorsan próbáld ki a petrezselyemgyökeres gyógymódot. Az itt olvasható almalé gyógymód megelőzésnek is remek. Ha egyes fogásokat nem tudsz megemészteni, mert hirtelen kellemetlen tüneteket tapasztalsz, kezd el a kúrát.

Petrezselyem – azonnali segítség epegondokra

1 kg fehér répát megmosunk, megpucolunk és felrakjuk főni 2 liter vízben. Addig forraljuk, amíg 1 liter víz marad meg.

Hirdetés

A petrezselyemgyökér teájából reggel és este kell fogyasztani egy pohárnyit, amíg van belőle. A kezelést bármikor lehet ismételni. A kúra folyamán ajánlott egy törölközőt meleg vízbe mártani és a fájó területet borogatni vele, amilyen gyakran csak lehet.

Almalé: megelőzésként

Az almalé kihajtja a testből a mérgeket. Háromnapos kúrát csinálj végig almalével. Fontos, hogy frissen préselt gymölcslét igyál.

Az első napon reggel 8-kor fogyassz 2 dl frissen préselt almalevet, majd 10, 16, 18 és 20 órakor is fogyassz egy -egy pohárral. Este végy egy forró kádfürdőt, de ne használj szappantl, ez azért lényeges, mert ez is elősegíti a szervezet méregtelenítését bőrön át. A második nap ismételd ugyanezt. A harmadik nap reggel 8-kor igyál meg 2 pohár almalevet, majd 30 perc múlva 120 ml olívaolajat és egy pohár almalevet.

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Lökd be az epédet, hogy mostantól bármit megehess nyugodtan
error: Content is protected !!