Hirdetés

Vilmost folyamatosan azzal vádolja az angol közvélemény, hogy lusta, csak költi a pénzt, nem vesz részt az ország életében. Nemrégiben nagyon őszinte vallomást tett a herceg, sokan elszégyellhetik magukat, akik kritizálták.Image result for prince william sad

William először beszélt róla, hogy miken ment át munkája során. A brit trónörökös tavaly nyár óta tagja az angliai légimentők csapatának. A fiatalember tigrisként küzd a súlyos balesetek vagy épp természeti katasztrófák elszenvedőinek életéért, és közben rettenetes élményekkel lett gazdagabb, amit szinte lehetetlen ép ésszel kibírni.

A leendő király egy BBC dokumentumfilmben mesélt őszintén élményeiről és a legmegrázóbb pillanatokról.

Hirdetés

Mindent megtesz azért, hogy teljes értékű része legyen a segítő csapatnak, és határozottan örül neki, hogy társai és a sebesültek nem a leendő uralkodót, az elkényeztetett királyi sarjat látják benne.

Ha valaki az életéért küzd, nem számít neki, hogy ki vagy. Nem számít, honnan jön a segítség

– fűzte hozzá.

Vilmos egyéb elfoglaltságai ellenére havonta átlagosan 80 órát tölt a mentőcsapat szolgálatában – számolt be róla a Daily Mail.

Bár régebben azzal kritizálták meg, hogy tunya és nem szereti a munkát, azóta igazolta, hogy félelem nélkül küzd mások életéért.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Vilmos kipakolt: ezt alig lehet kibírni!
error: Content is protected !!