Van, aki maga szeretné eldönteni, mikor vállal gyereket. Így volt ezzel ez az amerikai házaspár is. Elegük lett abl, hogy minden rokonuk a gyerekről faggatta őket évek óta. A nő megunta a szekálást, elképesztőt lépett.

Hirdetés

 

Három éve voltak házasok az amerikai iowai Carrie Jansen és párja, Nic. Besokkalltak, hogy a rokonok folyton a gyerekvállalással nyaggatták őket.

Carrie úgy döntött, megleckézteti családját.

Mostanában nem ritka, hogy valaki folyton fotókkal illusztrálja magánéletét az internetes közösségi oldalakon. Carrie is feltette terhes képeit a rokonok nagy boldogságára, mindenki nagyon várta már a kis jövevényt.

Ám a pár úgy gondolta, egyelőre csak egy kiskutyát vállalnak be gyerek helyett. Az édes kis golden retriever, Leelu ezután rögtön a net sztárja lett, miután Carrie posztolt róla pár cuki fotót, mint ez:

Hirdetés

„Megint a szokásos szöveggel jöttek. Faggattak, hogy mikor jön végre a baba és nyaggattak, hogy most van itt a tökéletes idő, hiszen így nem lenne nagy korkülönbség a kicsi és az unokatestvérei között” – meséli  Carrie. A z volt az utolsó csepp a pohárban, amikor az egyik rokon azt mondta neki, hogy majd úgyis meggondolja magát. Ekkor határozta el, hogy véget vet az örökös piszkálásnak és találgatásoknak, hiszen még pár évig biztosan csak kettesben és a kis aranyszínű szőrmókkal képzelik el az életüket.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Mindenki azt hitte, terhes, amikor szült, mindenki sokkot kapott!
error: Content is protected !!