2017 őszére világvégét jósol egy amerikai író, világvége kutató, viedót is készített elméletéről.

Hirdetés

David Meade író, világvége és X-bolygó kutató a Planet X: 2017 Arrival című művében azt jósolja, hogy a világvége 2017 szeptemberében érkezik el. Feltevése, hogy 7 elszabadult bolygó, amelyek a Holdnál is nagyobbak de a Földnél valamivel kisebbek, egyenesen bolygónk felé repülnek. A becsapódások következtében szerinte az emberiség szinte minden tagja odalesz, az életben maradók pedig patkányokkal harcolnak majd élelemért.

Továbbá azt is mondja, hogy a közelmúltban lezajlott természeti katasztrófák a világban, a földrengések, áradások a világvége előhírnökei.

“Jelenleg 40 lávakitörés várható, és a földrengések száma is meglepően növekszik…”

“Hatalmas vihar-rendszerek alakulnak ki a világ minden táján… és mindenfelé elképesztő méretű víznyelők lyukak nyílnak a talajban szibériában, vagy a világ nagyvárosaiban, esetenként akár egy egész utcákat is eltűntetve a föld színéről…”

Hirdetés

Az író szerint a világ leggazdagabbjai már bunkereket építtettek, amelyekben életben maradhatnak. Az oroszoknak szerinte már olyan bunker-rendszere van, amelyben 40 milló ember is túlél a közelgő világvégét.

Image result for meade apocalypse

Természetesen a világ nagyhatalmai titkolják a közelgő kataklizmát, nehogy pánikot keltsenek az emberiségben. 

Bár elmélete több helyen is sántít, például, ha akárcsak egy Hold nagyságú tárgy is eléri a Földet, akkor az izzó lávatengerré váliki és alig lesz, aki életben marad… A világvége mániások közt nagyon népszerűek ötletei. Másrészről elméleteit a NASA asztronómusai elvetették. Szerintük ha csak egyetlen bolygó méretű tárgy is elszabadulna a Naprendszerben, olyan gravitációs eltéréseket okozna, amelyet még az amatőr csillagfigyelők is szre vennék.

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

7 hatalmas bolygó közelít a Föld felé! Csak a patkányok élik túl?
error: Content is protected !!