Akármilyen hihetetlen, a szem színe elárulja, milyen személyiségjegyekkel bír viselője. Ha elolvasod ezeket, egyet fogsz érteni!

Hirdetés

4f2a78feaaeda442c824882af57e2607

 

 

Hirdetés

Zöld: A legritkább szemszín, ami nagyon el tudja kábítani azt, akire rátekint. A zöld szemű ember egyszerre misztikus személyiség és nagyon érzékien vonzó. A zöld szeműek megtalálják helyüket a világban, nem lehet őket eladni. Ugyanakkor sokszor nem bíznak azokban az emberekben, akiket még nem ismertek meg igazán.

 

Szürke: nem véletlen, hogy a farkasoknak van szürke szeme. A szürke szemű ember nagyon energikus, hajlamos mások vezetőjévé válni, tele van szenvedéllyel! A szürke szemű személy nagyon tettrekész, tid adni, de cserébe elvárja, hogy ő is kapjon másoktól ugyanannyit.

 

Mogyoróbarna: A mogyorószínű szem a barna és zöld színek keveréke. Ezért aztán sokoldalú, jól másokhoz idomuló emberekről van szó. A világosbarna szeműek szeretik az embereket, a bulikat, könnyen jól érzik magukat mindenhol. Akiknek a világosbarnán belül rozsdaszínű a szemük, kiszámíthatatlanok és imádnak a rivaldafényben tetszelegni.

 

Kék: A kék szem gyönyörű és ártatlanságot tükröz, kedves, tiszta belsőt takar. A kék szeműek általában nyitottak, empatikusak másokkal szemben, hajlamosak a boldogságra és bíznak saját magukban. Nagyon ritkán kapják fel a vizet, nyugodt lelkek!

 

Sötét barna vagy fekete: Róluk azt gondolják, hogy meg lehet bízni bennük, vállalják a felelősséget tetteikért! A pszichológusok szerint ők azok, akik a legalkalmasabb hosszú távú társnak. A munkahelyen a sötét szeműek megbízható munkaerőnek bizonyulnak, akiknek a szavára mindenki ad.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Milyen színű a szemed? Ezt árulja el jellemedről!
error: Content is protected !!