Image result for native indian horoscope

Neked is vannak elfojtott ösztöneid, de csak nagyon kevesen tudják ezeket felszínre hozni, hogy  és még kevesebben képesek jóra használni őket.

Ősi apacs horoszkópod idén tudatosítja ezeket, hogy egy kicsit közelebb kerülhess lelkedhez és életutadhoz!

Hirdetés

Sólyom (III. 21 – IV. 19.)

Napjaidat folyamatos stressz övezi, hiszen minden pillanatban kész vagy rá, hogy megragadd a kínálkozó alkalmakat. Rendkívüli eszednek köszönhetően rögtön meglátod az adott helyzetekben rejlő lehetőségeket. Imádod a szabadságot, ezért aztán lehetetlen téged uralni. Nagy problémád viszont, hogy sokszor túl gyorsan cselekszel, és nem gondolod át alaposan a döntéseidet. Ráadásul a folyamatos stressz egy idő uán az egészségedre is rossz hatással lehet. Ám te ezekkel mit sem foglalkozol, hiszen ösztöneidre hallgatsz, és nem gondolkozol a jövőn sokat.

Hód (IV. 20 – V. 20.)

Minden energiáddal azon vagy, hogy a régi, jól működő dolgokat megtartsd. Az újdonságokat nem szereted, ráadásul kibillentenek. Ha eldöntöttél valamit, azt minden áron, de megcsinálod. Fontos neked a biztonság és a pontosság. Soha nem adsz ki a kezedből rossz munkát. Bármilyen munkát bátran rád lehet hagyni, mert kiszámítható vagy, és maximalista. Ösztöneid rendszerint azt súgják, tartózkodnod kell az újdonságoktól és a számodra ismeretlen dolgoktól – te pedig legtöbbször hallgatsz is rájuk. Pedig időnként figyelmen kívül hagyhatnád óvatosságra intő megérzéseidet, így izgalmas kalandokról maradhatsz le.

Szarvas (V. 21 – VI. 20.)

A Szarvasra jellemző kíváncsi és felfedező természetednek köszönhetően minden érdekel, ami egy kicsit is eltér az átlagtól, és nem szokványos. Ugyanakkor, mivel nem vagy túl kitartó, ismereteid legtöbbször felületesek. Gyakran száguldasz mozgékony energiabombaként a világban. Könnyen feltalálod magad a nem várt helyzetekben, és éppen ezért a társasági élet központi figurája lehetsz. Ösztöneid azt súgják, az élet lényege, hogy mozgásban maradj – és te tartod is magad ehhez, minden körülmények között. Hibád viszont, hogy külső korlátozás hatására nem tudod az elvárt teljesítményt nyújtani.

Hirdetés

Harkály (VI. 21 – VII. 21.)

Jellemző rád, hogy vagy szeretsz valakit, vagy gyűlölsz. Nálad nincs arany középút. Állandó hangulatváltozásaid miatt sokszor kiszámíthatatlan, önző és akaratos vagy, ám mindezek ellenére a munkádban nem vágysz vezető pozícióra. Inkább a család, ami téged foglalkoztat, és hozzájuk foggal-körömmel ragaszkodsz – még a legnehezebb helyzetekben is. Párkapcsolatodban és munkádban is kitartó, odaadó és legfőképpen hűséges vagy. A Harkályra jellemző módon ösztönösen vonzódsz a társasági élethez, mégsem tudod kinyilvánítani őszinte érzéseidet a számodra fontos emberek iránt. Ha mégis sikerül, azt rendszerint cselekedetek formájában teszed.

Lazac (VII. 22 – VIII. 21.)

Olyan jól ellavírozol a problémák mellett, hogy azt tanítani kellene. Mindenből megtalálod a kiutat, soha nem esel pánikba. Külsődre is sokat adsz, hiszen fontos, hogy mit gondolnak rólad mások. Életedet arra teszed fel, hogy családodnak megteremtsd az anyagi biztonságot, és amit a fejedbe vettél, azt véghez is viszed. Hibád, hogy sikereid által arrogánssá válhatsz, és fejedbe szállhat a dicsőség.Ösztöneid azt súgják, hogy a boldog élet záloga a pénz, így a meggazdagodás érdekében sok mindenre hajlandó vagy. Vigyázz azonban, hogy meddig mész el. Fontos, hogy meghúzz egy határt, amihez aztán ragaszkodsz is.

Barnamedve (VIII. 22 – IX. 21.)

Jó szervezőképességed és reális látásmódod miatt kimondottan alkalmas vagy vezető pozícióra – bár rendszerint nem törekszel ennek elérésére. Bátor és védelmező tulajdonságaid miatt családod nyugodt szívvel rád bízhatja a döntéseket. Mindent alaposan megtervezel, ám, ha nem várt dologgal találod magad szemben, az könnyen elbizonytalaníthat. Ösztöneidre hallgatva sokszor igyekszel elérni, hogy nélkülözhetetlenné válj a környezeted számára. Ilyenkor viselkedésed mögött szeretetéhség húzódik meg. Jobban tennéd, ha elhinnéd, hogy akkor is keresik majd a társaságodat, ha nem fűződik hozzá önös érdekük.

Holló (IX. 22 – X. 22.)

Az indián kultúrában a Holló örvend a legnagyobb tiszteletnek, mivel képes bármilyen zord helyzethez alkalmazkodni. Ha ebben a jegyben születtél, kitartásod szinte emberfeletti. Társaságban érzed jól magad, a magány elpusztít, így mindig társszerzésre törekszel. Életedet a harmóniára és az egyensúlyokra építed.Ösztöneid gyakran azt súgják, egyedül kevés vagy, ez azonban elősegítheti a kapcsolatfüggés kialakulását. Vigyázz, ne keresd senki társaságát pusztán azért, hogy elkerüld a magányos estéket, és párban lehess. Várd ki azt, aki megérdemel téged!

Kígyó (X. 23 – XI. 22.)

Tekintélyt és fegyelmet parancsoló jegy a Kígyó. Az új dolgok iránt mindig nagy érdeklődést tanúsítasz, az eltervezett feladatokat pedig biztosan véghez is viszed. Viselkedésed sokszor kiszámíthatatlan, és a hirtelen indulataiddal félelmet kelthetsz másokban. A kompromisszumokat ki nem állhatod, inkább máshogy gondolkodsz, csak te legyél a nyerő személy. Elszántságod néha emberfeletti teher lehet számodra. Időnként próbálj ellentmondani az ösztöneidnek, és ne legyen minden percben a teljesítmény és a siker elérése az elsődleges. Lelki harmóniád és a boldogság megőrzése érdekében pihenj és lazíts kicsit.

Bagoly (XI. 23 – XII. 21.)

A bagoly minden kultúrában a bölcsességet és a tudást jelképezi. Indián jegyednek köszönhetően te is nagy tudással rendelkezel, szeretsz vitázni és érvelni, kedveled társaságban bebizonyítani, hogy te vagy az okosabb. Ugyanakkor nem jellemző rád sem a higgadt viselkedés, sem a megfontoltság. Ösztöneid mindig a függetlenség és a szabadság irányába hajtanak. Így gyakran előfordul veled, hogy hirtelen megunsz valamit, továbbindulsz, és új kihívásokat keresel. Szinte lehetetlen téged röghöz kötni, nem szereted, ha megmondják, mit tegyél.

Lúd (XII. 22 – I. 19.)

Az indián horoszkóp jegyei közül te rendelkezel a legnagyobb kitartással, szinte bármilyen komoly változtatásra képes vagy. Ám előtte alaposan megtervezel mindent, energiáidat pedig beosztod, nem pazarolsz. Sokoldalúságod teret enged az újnak, aminek te már előre látod a kimenetelét. Gyakran szigorúnak tűnsz, pedig csak az alaposságra figyelsz. Ösztönösen törekszel rá, hogy a világnak minél nagyobb szeletét ismerd meg. Szívesen barangolsz be ismeretlen vidékeket – mind szó szerinti, mind átvitt értelemben. Ha pedig megtalálod a helyed a világban, a belőled áradó kiegyensúlyozottságból másoknak is jut majd: boldogságot sugárzol magadból.

Vidra (I. 20 – II. 18.)

Igazi forradalmár vagy, aki állandóan lázad, és keresi a dolgok jó oldalát. Intellektuális alkatként kiváló és alaposan átgondolt tanácsokat adsz. Szereted a kalandokat és a kihívásokat, nem félsz az ismeretlentől. A változás lételemed, ha azonban szerelmes vagy, akár az állandóságot is vállalod. Ösztöneidre hallgatva világéletedben a kreatív megoldásokat kerested. Nem csak a saját sorsodon akarsz ily módon könnyíteni, annak érdekében is mindent elkövetsz, hogy környezetedet – ha csak egy kicsivel is, de – jobbá tedd. Mentalitásodnak köszönhetően rengeteg barátod van.

Farkas (II.19 – III. 20.)

Vagy félnek tőled, vagy te félsz mindentől és mindenkitől. Ez a furcsa kettősség végigkíséri a mindennapjaidat. Azonnal megérzed, hogy kit hogyan lehet befolyásolni, és milyen hatással vagy rá – ezt az érzékedet sokszor ki is használod. Amennyire elszánt és céltudatos vagy, annyira tudsz rosszindulatú is lenni. Őszinte érzéseidet nehezen mutatod ki, úgy véled, ezzel gyengévé válsz. Igényled a magányt, hogy nyugodtan átgondolhasd életed dolgait. Ösztöneid a végletes viselkedésminták irányába űznek. Egyfelől rendkívül kedves és érzékeny vagy, másfelől azonban hatodik érzékedet sokszor arra használod, hogy bántsd a környezeted.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ezt mondja a régi indián horoszkóp 2017-re
error: Content is protected !!