Csodálkozva láthatta mindenki a Sz­tár­ban Sztár +1 kicsi nézői közt Ganxsta Zolee-t, aki lányával és egy nagyon dögös lánnyal ült.Image result for ganxsta zolee

Hirdetés

Először mindenki azt gondolhatta, csak egy jó barátját hívta, de ahogy egymáshoz értek, úgy tűnt, újra szerelmes a néhány napja az ötvenet betöltött énekes. A lányt állítólag Boglárkának hívják, és szemmel láthatóan sokkal fiatalabb a rappernél

Eddig soha nem jelentek meg együtt, de Zolee Facebookjából kiderül, novemberben találkozhattak, decemberben már mindketten kitettek közös képet, amelyen együtt vacsoráznak, és az is kiderült, hogy szilveszterkor együtt voltak. Gangsta ismerősei nagyon üdvözlik ezt, mert aggódtak Zolee-ért, mert Petra nevű exe miatt igencsak mélyen volt.

Amikor Petra dobta, Zolee annyira kiborult, hogy a Facebook-oldalán sírta ki fájdalmát. Posztjaiban annyira lent volt, mert exét találta a tökéletes nőnek, hogy még azt is emlegette, hogy kiszáll az egészből.

Hirdetés

„Nem tudom, hogyan to­vább. Lehet, hogy nincs is” – ez volt  a súlyos bejegyzésben, aztán csak még aggasztóbb posztok jöttek.

„A halál olyan, mint egy álom, csak reggel nehezebben találod meg a papucsodat” – ennél a pontnál, már a barátok egy tömegesen hívták, de napokig nem vette fel a telefont. Végül ezt írta ki: „Ne haragudjatok, hogy ilyen felbolydulást okoztam a posztjaimmal, de azt hittem, így könnyebb lesz. Most meg sokkal sz*rabb. Utálom ma­gam, hogy nem tudtam vi­gyázni a kis ajándékomra, úgyhogy megérdemlem, ami a fejemre száll. Zozika az egyetlen vigaszom. Miattam ne aggódjatok, nem érek annyit.”

De végül a barátok, a munka, meg az amerikai koncertturné környékén talpra állt. Edzőterembe ment, és visszatért a hite a párkapcsolatba is. Olyannyira, hogy összeomlása után négy hónappal nyíltan felvállalta új szerelmét, Boglárkát. Úgy tűnik, komoly a kapcsolat, mert Zolee már szeme fényét, a 9 éves Zoét is bemutatta neki.

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Gangsta megmutatta új barátnőjét! Nagyon helyes és nagyon fiatal!
error: Content is protected !!