A férfi most tel­je­sen más­ként gondol az el­hunyt sztárra, mint alig pár évvel ez­előttImage result for bajor imre

Hirdetés

Most lett tíz éve, hogy 2007 januárjában előkerült egy fiatal férfi a magyar sajtóban, aki egyfolytában azt állította, hogy ő Bajor Imre első, eltagadott fia, aki 1976 nyarán, egy könnyű nyári kaland során fogant.

Zsebe Richárd ma már több mint negyvenéves, két gyermek apja. A szerinte őt ért folyamatos meghurcoltatások miatt mindent felégetett maga mögött és Ausztriába költözött, hiszen, mint mondja, Magyarországon annyi támadás érte apja miatt, hogy nem tudta tovább tűrni a rémségeket, el kellett menekülnie. A ripost.hu most megkereste a fiút, aki ma már egy jól menő étterem konyhafőnökeke Ausztriában. Az eltitkolt fiú feldúltan nyilatkozott, habár többször leszögezte, alig tud beszélni erről, mert oly sok fájdalom érte őt. Szerette volna eltemetni a múltat.

„Tizenhat éves voltam, amikor megtudtam, hogy Bajor Imre az apám. Ekkor dühbe gurultam, széttéptem a szerelmesleveleket, amiketanyámnak írt.

De most is vannak írásos bizonyítékaim arról, hogy az ő fia vagyok, habár ezt sosem ismerte el, még a könyvében is megtagadott.

A legjobban az fáj, hogy édesanyám fél évvel Imre előtt pont ebbe halt bele, tönkretette az életét, hogy nem hittek neki” – fakadt ki a férfi, aki többször hangsúlyozta, hogy már hallani sem akar Bajor Imréről, akiről egészen más képet fest, mint amit a közvélemény eddig ismerhetett.

Hirdetés

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Kipakolt Bajor Imre letagadott fia, megdöbbentő, amit mondott!
error: Content is protected !!