Nem sokkal karácsony előtt jelentette be Stohl András, hogy második házasságának is vége, elhagyja Ancsikát, feleségét, aki kitrtott mellette mindig a bajban és a közös gyerekeiket. A színész addigra el is költözött a közös otthonból. Több lap tudni vélte, hogy új barátnője van, de ez a színész nem erősítette meg, másra hivatkozott.

Hirdetés

Image result for stohl

Stohl elmondta, hogy kapcsolatuk Ancsikával a rengeteg munka miatt ment tönkre, a két dolgot nem tudta ugyan olyan figyelemmel gondozni, és beismerte, hogy ő a munkát választotta. Nem tűnik különösebben elkeseredettnek emiatt.

“Vagy a család, vagy a színészet, nem működik a kettő egyszerre. Ezt már évek óta tudom, és én az utóbbit választottam” – mondta a Blikknek a színész.

Hirdetés

A színész-tévés azt is elismerte, hogy idén is kevés időt tud fordítani majd szeretteire, sok hivatalos elfoglaltsága miatt alig jut ideje gyerekeire.

“Mindenki a saját életét éli, és abban kell minél jobban helyt állnia. Az évek alatt megtanították, hogy az őszinteség a legfontosabb, és ehhez igyekszem is tartani magam. A szerepeim, amiket a sorstól és a rendezőktől kapok, mind olyan szakmai kihívások, melyek teljessé teszik az életem. Persze közben háttérbe szorítva azt, hogy jó apa lehessek. Idén sem lesz ez másképp, és a sok munka miatt már látom, hogy alig lesz időm a családomra. De ez az én döntésem” – mondta a színész a Blikknek, aki a Vígszínház tagjaként valóban több szerepben lép színpadra rendszeresen.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ezért lépett le otthonról Stohl, már nem titkolja!
error: Content is protected !!