Image result for sugar lemon pigmentations

Hirdetés

Az arcon vagy kezeken megjelenő barnás foltokból a legnehezebb megszabadulni. Általában az öregedéssel jönnek ezek elő, de a sok napozás, terhesség, hormonkezelés, fogamzás gátló is okozhatja. Nem kell vele együtt élni!

Nem kell megrettenni ezek láttán, általában egészségre teljesen ártalmatlanok, azonban mielőtt nekifognánk otthon a kezelésüknek, érdemes, orvosnak megmutatni ezeket.
Az alábbi természetes szer segítségével hamar megszabadulhatunk a pigmentfoltoktól. Csak citromlére, és cukorra lesz szükségünk. Tegyünk a ketünkbe 2-3 kiskanál cukrot, öntsünk rá pár csepp citromlevet, majd masszírozzuk át vele az arcunk, vagy kezeinket.

Ez a mix nem csak a barnás foltoktól, de az elhalt bőrsejtektől is megszabadít, így a használat után bőrünk sima, és puha lesz. Főleg a téli időszakban kezünk számos környezeti hatásnak van kitéve, ezért időnként fel kell frissíteni, ápolni kell. Erre nagyon jó megoldás a cukros, citromos bőrradír.

Ne csak a kézfejünket, a körmeinket is dörzsöljük át alaposan vele, sokkal világosabbak, és egészségesebbek lesznek. Pár perc múlva mossuk le langyos vízzel a keveréket, majd használjunk valami zsírosabb testápolót. Ezt a módszert legjobb, ha este lefekvés előtt alkalmazzuk, így reggelre beissza a bőrünk a testápolót, teljesen sima, és puha lesz.

Hirdetés

A citromot önmagában is alkalmazhatjuk. Vágjunk ketté egy citromot, és az egyik felével, körkörös mozdulatokkal dörzsöljük át a problémás bőrfelületet. Hetente 1-2 alkalommal használjuk arctisztítóként, nagyon hatásos.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Nincs több pigmentfoltom, csak cukrot és citromot használtam! Ez zseniális!
error: Content is protected !!