Állítólag a jószomszédi kapcsolatok az Egyesült Államokban nem nagyon erősek. A statisztikák szerint, 35% -a az USA lakosságának nem beszél a szomszédokkal és 17 % csak egyszer vagy kétszer egy héten.  A las vegasi Tisá Beauchminra és szomszédaira ez nem volt igaz.

Hirdetés

Tisha szomszédja, Audrey egyedülálló anya volt, három gyerekkel, Tisá és férje Kevin kaszinóban dolgozott, öt gyermekük volt. Audrey lánya, Alycia és Tisha lánya, Morgan közeli barátok voltak.

YouTube / FOX5 Las Vegas

Ennek megfelelően nem volt szokatlan, amikor Audrey Tisát megkérte, hogy egy pár napra fogadja be a három gyermeket, miközben ő kivizsgálásra ment a kórházba. De a három napból egy hónap lett. Az orvosok gyomorrákkal diagnosztizálták Audrey-t és egy évet jósoltak neki.

Hirdetés

YouTube / FOX5 Las Vegas

Ez az értékelés azonban több volt, mint optimista, mert rövid időn belül, Audrey állapota drámaian leromlott: a rák szétszóródott testében. Két héttel azután, hogy Audrey hazatért, elhunyt.

YouTube / FOX5 Las Vegas

Audrey-nak alig volt ideje elbúcsúzni a gyermekeitől, és gondoskodni róluk. Amikor látta, hogy milyen jó volt nekik Tisánál, megkérte, ideiglenesen fogadja be őket.

Bár neki  már volt öt gyermeke, Tisá befogadta az árvákat. Amikor megkérdezték, miért cselekedett így, Tisá ezt válaszolta: “Egyszerűen azért, mert a gyerekek!” Tisá nem akarta, hogy árvaházban nőjenek fel. Mivel Tisá maga is árva volt, és otthonban nevelkedett: “A gyerekek megérdemelnek egy szerető családot, és egy helyet, amit otthonuknak nevezhetnek. ”

YouTube / FOX5 Las Vegas

De még mindig nem tudta hivatalosan örökbefogadni a házaspár a gyerekeket, mert a ház túl kicsi volt a 10 embernek. A lányok Alycia, Morgan, Faith és Miranda egy hálószobábanlakott. Tisha legidősebb lánya, Holly a konyhában és a legidősebb fia Chad a kanapén a nappaliban aludt. A két fiú Kayden és Kendall egy nyitott tetőtéri szobában. A hatóságoknak ez nem tetszett.

De hogyan teremtsék elő a pénzt a felújításra? A kétségbeesés nagy volt, mert nem akarták elveszíteni a három gyereket: “nem én szültem őket, de a szívembe zártam őket”, mondta Tisha

YouTube / FOX5 Las Vegas

Egy televíziós stáb jött a segítségükre végül, a műsor készítői fizették a felújítást, hogy a gyámhatóság végre engedélyezze az örökbefogadást.

YouTube / FOX5 Las Vegas

Ezen túlmenően, a helyi cégek egy új autót vettek a családnak, és ingyen élelmiszert egy évre egy szupermarket adott.

YouTube / FOX5 Las Vegas

A megrendítő esetet mutatja be angolul ez a videó:

Tisá és családja is nagyon hálás. “Ez elsöprő, hogy valaki csinál valamit a magam és a családom,” mondta az anya pillanatában készült a meglepetés, hozzátéve szerényen, “tettem semmi rendkívüli. Azt tettem, amit bárki tett volna ebben a helyzetben. “

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Az ötgyerekes nő örökbefogadta szomszédja 3 árváját. Ezután idegenek jöttek, és sokkoló dolgot tettek
error: Content is protected !!