Az itt olvasható 8 jel pajzsmirigybetegségre utal, de a nők nagy része nem figyel ezekre vagy legalábbis nem vesz róluk igazából tudomást.

Hirdetés

Kiterjedt fájdalom az izmokban vagy ízületekben: – Ez lehet mástól is, de ha a reumatológiai kezelésre nem reagál, meg kell nézetni a pajzsmirigyet.

Ödéma: – A pajzsmirigy rossz működése puffadáshoz és duzzadt, vizesedő archoz vezethet.

Rezsketés, aggódás: – A pajzsmirigyhormonok túltengése remegésekhez és szorongáshoz vezet.

Hirdetés

Hízás vagy fogyás: – A hirtelen súlygyarapodás, valamint a fogyás életmód változtatás nélkül mindenképpen orvost igényel.

Menstruáció kimaradása: – A rosszul működő pajzsmirigy a havi vérzésre is hatással lehet, bizonyos nők esetében túl hosszú ideig elhúzódó vagy kimaradó vérzést okozhatnak.

Lelki dolgok: – A pajzsmirigyhormonok rossz működésének hatására állandó fáradtság és szédelgés, depresszió is tapasztalható.

Hőhullám, hidegérzet: – Pajzsmirigyproblémák esetén előfordulhat, hogy hideg időben forróságot érzünk a testünkben, melegben pedig ráz a hideg.

Hajhullás, száraz bőr: – A pajzsmirigyproblémák hulló, töredezett és száraz hajat, sőt szempillát és szemöldököt eredményezhetnek, és az arcunk is hirtelen sápadttá, szárazzá válhat.

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A pajzsmirigybetegség 8 titkos tünete, amire egyetlen nő sem figyel, pedig fontos lenne!
error: Content is protected !!