Hirdetés

Gyanús jelek, hogy a házaspár mindkét fele már talált mást magának. De valamiért tagadják.

A lagújabb információk hírek szerint Sarka Katának már nem kell magányosan megküzdenie az élet és a válás viharaival, mert támaszt nyújtó társra talált. A Story magazin szerint nem is akárki a szerencsés férfi, a házaspár régi jó barátját és üzleti partnerét, B. Istvánt látják mostanában sokszor együtt Katával. Kapcsolatuk most napvilágot látott, miután több kép is készült arról, hogy a férfi este megérkezik a gyönyörű műsorvezető XII. kerületi otthonához, majd másnap megy el csak onnan– írja a magazin.

Elég valószínű, hogy korábbi bejegyzéseiben a Facebookon erre utalt Hajdú Péter is, hiszen az 50-es éveiben járó férfit Péter igaz barátjának hitte, és vakon megbízott benne. B. István minden bizonnyal úgy kerülhetett közel Katához, hogy közben Hajdút is vigasztalta.

Hirdetés

„Az árult el, akiben a leginkább bíztam. Amikor nyáron arra jöttem haza, hogy üres volt a ház, Kata elköltözött a gyerekekkel, és én egy órát sírtam a gyerekszobában – ő volt az első, akit felhívtam. Nyilván túl közel engedtem magamhoz egy kígyót, vagy nem is tudom, hogy fogalmazzak. Teljesen félreismertem valakit, aki az életünk része volt. Mindent megosztottam vele. Nem fogom elmondani, hogy miben árult el, de amit tett, az megbocsájthatatlan. Azt gondolom, hogy nekünk az életben már nincs dolgunk egymással – posztolta hetekkel ezelőtt Hajdú Péter a Facebookon.

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Kiderült: ez a pasas alszik Sarka Katánál
error: Content is protected !!