Az álmaink a legtitkosabb vágyainak és rettegéseinket mutatják meg. Ha egy imádott halottad jelenik meg éjszaka, azzal biztosan üzenni szeretne neked valamit, hogy segítse életedet, feltárni elfojtott érzelmeidet, akadályaidat.

Hirdetés

 

 

Hirdetés

 

A lelki szakértők szerint a halottak az álmainkban mindig utat próbálnak mutatni, csak nem mindig értjük, mit üzennek nekünk., így igyekezzünk megfejteni az üzenetüket. A legtöbbször ezek az elment rokonok, barátok fiatalabb alakban jelennek meg az almainkban, szépek, és ami még lényegesebb, teljes erejükben, egészségükben vannak.

Minden apró üzenetre próbáljunk meg visszaemlékezni, amikor felriadtunk, mert elhunyt szerettünk azt a jelet akarják megmutatni nekünk, hogy mi a dolgunk a jövőben, mit tegyünk holnap, holnapután, félév múlva az életünkben.

Ha az elhunyt szerettünk álmunkban boldog és egészséges, energikus, vidám, de nem ő van a “főszerepben”, hanem mint “mellékszereplő” van jelen, akkor ez azt jelenti, hogy lelkünk mélyén nagyon hiányzik nekünk, de ezt a feldolgozhatatlan bánatot még magunknak sem mindig könnyű beismerni.

 

Ha az elhunyt szerettünk “főszerepben” van, akinek mi valahogyan segíteni próbálunk, akkor ez azt jelenti, valamit nem intéztünk el vele, mielőtt meghalt volna.

Ha az elhunyt szerettünk tanácsokat ad nekünk álmunkban, akkor azt jelenti, hogy szükségünk van útmutatásra az életünkben, mert lehet, hogy egyedül, kiszolgáltatva érezzük magunkat, és nincs aki segítsen a nehéz helyzetben.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Szeretett halottaddal álmodtál? Ezt üzente neked imádott halottad!
error: Content is protected !!