Száraz bőr, álmatlanság, fejfájás, fáradtság, nemi vágy megszűnése, hízás, hajhullás, törékeny körmök, fájó ízületek, fertőző betegségekre való fokozott érzékenység, szorulás, szédülés, fülzúgás. Hogy csak néhány általános tünetét említsük a pajzsmirigy elégtelenségnek.Emberek milliói szenvednek ezektől világszerte.

Hirdetés

65%-a népesságnek elhízott. Több kutatás szerint az elhízás elsődlegesoka a pajzsmirigy alulműködés, főleg nőknél.

Ez azt jelenti, hogy nagyon oda kell figyelni a pajzsmirigy egészségére.

A kókuszolajban található zsírsavak komoly segítséget nyújtanak abban, hogy újjáépítsék azokat a sejtmembránokat, amelyek érzékenyebbé válnak ezáltal a pajzsmirigy hormonra. Az így hatékonyabban teljesítheti funkcióját, amellyel számos folyamatot szabályoz az emberi testben. Sokan próbálták ki a módszert, és azt állítják, hogy kókuszolaj fogyasztásával jelentősen javlt a pajzsmirigy működésük, lefogytak, energikusabbak lettek, és az általános egészségügyi állapotuk sokat javult.

Hirdetés

 

A pajzsmirigy egészségének javításához ajánlott naponta fogyasztani kókuszolajat, vajat és olivaolajat.  A jobb hatás érdekében érdemes naponta valamilyen könnyű testmozgást beiktatni, fekete retek levét inni, valamint áfonyát enni. Tablettában cink, E, B vitaminok, szelén és jódban gazdag ételek ajánlottak.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Tudtad, hogy kókuszolajjal meggyógyíthatod a pajzsmirigyedet?
error: Content is protected !!