Minden nő utálja a visszereket, seprűvénákat a lábain. Nemcsak csúnya, de kellemetlen, fájdalmas és veszélyes is lehet ez az elváltozás, és szinte mindenkinél megjelennek, ha máskot nem, terhesség idején.

Hirdetés

Most mutatunk egy , módszert, amivel szinte azonnal elmulasztható ez gond, és egyetlen szer kell hozzá.

Ez a szer nem más, mint a ciprusolaj. Ennek a fenyőfélének az olaja minden bioboltban kapható illóolaj formájában. Hígítatlanul nem szanad használni, mert túl erős, de kevés olivaolajjal keverve tökéletes

Hirdetés

Először le kell radírozni az érintett felületet bőrradírral, lemosni vízzel, utána 5 csepp ciprusolaj és kevés oliva keverékével átmasszírozni a seprűvénás, visszeres részt. Ezt naponta meg kell ismételni, és hamarosan fantasztikus változást észlelsz, a visszerek visszahúzódnak, a seprűvénák eltűnnek.

Bónusz tipp: ha a fenti módszert almaecetes lemosással váltogatod, még hamarabb megszűnik ez a kellemetlen egészségügyi probléma. A kezelés lényege, hogy a kialakult visszerekben meg kell erősíteni a vérkeringést, hogy normálisan elinduljon újra a vér áramlása. Mindkét módszer segít ebben rövid iső alatt.

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel és barátaiddal!

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Ez az egyetlen szer azonnal megszabadít a visszértől
error: Content is protected !!