“El van hízva!” Roger Logannak ezt kellett hallgatnia újra és újra, nem számított, hogy melyik orvoshoz ment. Mivel a mozgás hiánya, a sok zsír felhalmozódott a hasán, a földre lógott az egész teste.

Hirdetés

Olyan volt, mint egy zsák cement egy fejjel a tetején.

Az elmúlt négy évben az 57 éves amerikai szinte kizárólag egy hatalmas karosszékben élt. Köszönhetően a testtömegének nem tudta irányítani a régiségboltját sem már Gulfportban, Mississippiben, nem tudott normális életet élni.

Bármely orvos, akit megkérdezett, az elhízásnak tulajdoníttta a probléma okát. Rogernek be kellett érnie ezzel a diagnózissal, többek között azért, mert a zsír túl sok volt a hasán, így a számítógépes tomográf vagy más szokásos vizsgálati módszer nem működött nála.

Az orvosok nem foglalkoztak vele, a kockázat túl magasnak tűnt. Mivel senki sem akar segíteni neki, Roger depressziós lett. Abbahagyta az evést és ivást és kórházba került májelégtelenséggel és a kiszáradással.

Hirdetés

A felesége volt Kitty nem adta fel a reményt, és végül talált egy kaliforniai orvost, aki már foglalkozott hasonló esettel, és kész volt Rogert megműteni.

Elhajtottak egy furgonban, amibe Rogert be lehetett tenni, majdnem 40 óra volt az út Mississippiből Kaliforniába.

Ott, műtét közben kiderült, mi volt valójában a Rogers betegsége. Mivel Roger nem csak kövér volt.

Image result for roger logan

Roger hasában egy 60 kg-os, jóindulatú daganat nőtt. Több mint tíz év alatt. Egyetlen szőrtüszőből, ami begyulladt, és a keletkező daganat folyamatosan nőtt tovább, mert kifejlesztette a saját vérellátását.

“Nagyon örülünk, hogy sikerült a műtét, komplikációk nélkül,” az orvos hivatalosan is bejelentette a beavatkozás után, míg Roger kiírta a Facebook-on: “Még mindig itt vagyok, nem tűntem el!” A műtét után, Roger két hetet töltött a rehabilitáción Kaliforniában.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Azt hitték a férfi iszonyatosan kövér, amit az orvosok találtak benne, az mindenkit sokkolt!
error: Content is protected !!