A kúra, amit most leírunk egy 90 napos étrendleírás, amellyel segítségével 3 hónap leteltével, akár 18- 25 kg-t is lefogyhatsz. Minden ételt fogyaszthatsz, csak ne keverd őket. A diéta betartásával az alakod olyan lesz, mint amire vágysz, csak tartsd be a következőket:

A fehérjés napon csak fehérjét ehetsz, a zöldségnapon csak zöldséget, a szénhidrátnapon, ehetsz pizzát és spagettit is, de csak zöldségekkel feldobva, fehérje, hús, sajt, tojás nélkül, és a gyümölcsnapon kizárólag gyümölcsöt ehetsz.

A kúra idején a csokoládéfogyasztása elő van írva! A fekete csoki csökkenti a koleszterinszintet és feldob. Nagyon fontos, hogy soha ne spórold le a reggelit, ez a legfontosabb a kúra idején. reggelente enned kell két szemet a kiválasztott gyümölcsből, pl kivi, alma, szilva, vagy amilyen gyümölcsöt kívánsz, ihatsz teát, kávét, édesítés nélkül.

1. nap: fehérje

Ehetsz baromfi, sovány disznó és hal húst, grillezve vagy főve. A húson kívül, ehetsz 3 főtt tojást és túrót, salátával, minden mennyiségben fogyaszthatod, 1 szelet kenyérrel és ajánlatos egy kisebb tál egyszerű leves levének az elfogyasztása. Vacsorára ugyanezt az ételt fogyaszthatod, az adagot a felére csökkentve, a kenyér és a leves kivételével.

2. nap: zöldség

Bármilyen zöldséget fogyaszthatsz, még burgonyát is, de semmiképen sem sülve, nyersen, főve olaj nélkül, természetes alapanyagból készült szószokkal.

3. nap: szénhidrát

A reggeli két darab gyümölcs elfogyasztása után bármilyen fajta főtt tésztát ehetsz, még pizzát is, paradicsomszósszal és zöldséggel kiegészítve, de kis mennyiségű legyen.Vacsorára meg engedheted magadnak, hogy étcsokoládét vagy süteményt fogyassz. Ehetsz tortát vagy fagylaltot, de nem többet, három kiskanálnyi adagnál.

4. nap: gyümölcs

Mindenféle gyümölcsöt ehetsz két óránként.

A négy nap után, az első naptól kell újrakezdened a diétát és 90 napig folytasd. Ajánlott a 30. és a 60. napon tisztítókúrát tartani, amikor csak vizet iszol. de ha ez nem megy, akkor csak kezdd újra az első naptól. Amikor végeztél a diétával, akkor ismét étkezhetsz a megszokott módon de a napi étrendedbe iktasd be, hogy csak gyümölcsöt fogyassz az egyik étkezésnél.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Így fogytam 25 kilót 3 hónap alatt, a reggelire különösen figyeltem!
error: Content is protected !!