Hirdetés

A Tűz Kakas belső átalakulásokat hoz, megnöveli az igazság iránti vágyat, és jó dolgokra számíthatunk az érzelmi, szerelmi életünkben is! Az kínai új év 2017. január 28-án kezdődött és 2018. február 15-ig tart.

2017 a Tűz Kakas éve, az energikus tűz elem fog dominál benne. Emellett Yin év is a mostani. Olyan érzelmeket erősít fel, mint a szenvedély, a kreativitás, az öröm, a dinamizmus, a határozottság és az akadályok legyőzésének képessége.

A Yin viszont a visszafogottságot, a befele fordulást, a belső értékek felismerését erősíti. A női harmónia leginkább a családi életben és a barátokkal való viszonnyal kapcsolatban fog érződni.

Hirdetés

A Kakas egy olyan kínai csillagjegy, amely a praktikusságáról, a szervezőkészségéről, a bizakodó magatartásról és az erős kapcsolatrendszerről híres. Akik ezen csillagjegyhez tartoznak, szeretnek kockáztatni, elemezni, előre kiszámítani a dolgokat, hiszen fontosnak tartják, hogy ismerjék azt az utat, amerre az életük tart.

Nagy ritkán fordul elő, hogy a Kakas éve unalmas legyen, így 2017-ben dinamikus évre számíthatunk, ahol lesz dráma, kreativitás, alkotás, szervezőkészség, sok munka, erőfeszítés. A lényeg, hogy maradjunk következetesek a céljainkat, terveinket illetően.

A passzivitásnak nem most van itt az ideje, hanem épp ellenkezőleg, cselekedjünk, ha változtatni szeretnénk az életünkön. Ez az év, amikor öntudatra ébredünk, a személyes énünk megerősödik. Dinamikusak leszünk, sokat fogunk dolgozni olyan projekteken, amelyek igazán érdekelnek. Fontos, hogy ne legyünk túl érzelmesek, inkább koncentráljunk a célkitűzéseinkre.

A Kakas évét gyakran a Főnix évének is nevezik, amely madár a hamvaiból képes újjászületni. Ez pedig azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy 2017-ben mi is a hamvainkból újjászülessünk, és megtaláljuk a módját, hogy életünk teljesebb, boldogabb, örömtelibb legyen.

2017-ben nem ajánlott, hogy a magánéletünkben változtassunk, ami ha mégis megtörténnek, negatívan befolyásolná a hétköznapjainkat. Az üzleti partnerükkel is törekedjünk a jó viszony megtartására. Igyekezzünk azonban mindenféle gyanús dolgoktól megszabadulni, illetve tisztázni minél gyorsabban a helyzetet, mert ez alááshatja a párkapcsolatunkat, szakmai életünk tekintélyét.

A Yin hatása hosszú távon jót tesz emberi viszonyainknak, segít elsimítani a vitákat, a feszültségeket. A Tűz elem felerősíti a család iránti törődés érzését, így hozzájárul a magánélet egyensúlyának megteremtéséhez.

Idén a vesékre, a húgyutakra ügyeljünk, így érdemes sok folyadékot inni, ami megszabadít a méreganyagoktól.

Nicholas Haines asztrológus, az express.co.uk-n fejtette ki, hogy ha 2017-ben a z országok első emberei, a vezetők megőrzik az együttérzésüket, a törődést az emberekkel, akkor boldogabb évrünk lesz, mint amilyen a 2016-os esztendő volt.

Nem vitás, idén, a Kakas évében látni fogjuk végre, hogy mi a dolgunk a világban, tervezni fogunk, és meg is valósítjuk. A végén pedig siker koronázza a küzdelmeket!

 

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Erre számíts a Tűz Kakas évében! Jobb lesz, mint tavaly, de nem sokkal könnyebb!
error: Content is protected !!