Ki vagy valójában, és milyen a jellemed? Könnyen meg lehet mondani, csak vess egy pillantást a mutató ujjadra. Vajon egyenes, hegyes vagy görbe? Olvasd el, melyik ujjformához, milyen természet kapcsolható.

Hirdetés

egyenes ujj

Hirdetés

Ha szép, egyenes, sima a mutatóujjad, akkor te egy független személyiség vagy, aki elrejti a valódi érzéseit a külvilágtól. kívülről nagyon erős és kiegyensúlyozott ember benyomását kelted, de belül nagyon érzelmes vagy. A szomorúság sokszor csak otthon látogat meg téged, kevesen veszik észre a környezetedben. Nagyon őszinte, barátságos és segítőkész ember vagy.

Felül elkeskenyedő

Ha mutatóujj vége enyhén elkeskenyedő, akkor te egy nagyon hűséges ember vagy. Ha szerelmes vagy valakibe, akkor teljes figyelmet szentelsz neki, és soha nem élsz vissza a bizalmával. Nagyon elszánt vagy, és ha egy célt kitűztél, akkor nem adod fel, mielőtt eléred azt. Ezen felül, nagyon kreatív vagy. Azonban sokszor kap el a félelem, hogy fájni fog valami az életben.

Lapos tetejű ujj

Ha dühös vagy valamiért, az nem tart nálad sokáig. Gyorsan visszaszerzed a belső egyensúlyodat. Kockázatok és ismeretlen helyzetek nem rémisztenek meg, csak kíváncsivá tesznek. Szeretnek az emberek, jól kijössz velük, szeretsz csapatban dolgozni, nagy családban élni.

 

Ha mások ujját megfigyeled, az ő jellemüket is kitalálhatod!

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ezt árulja el rólad mutató ujjad formája
error: Content is protected !!