Hirdetés

Sokan nyúlnak vissza manapság a természetgyógyászati orvosságokhoz, ha a fertőzéseket szeretnének testünkből elűzni, vagy megelőznék azokat. A titkos összetevőket a középkori Európában keverték először össze. Minden fertőző betegség ellen bevethető.

Léteznek természetes módszerek testünk erősítésére, hogy a betegségeket elűzzük vagy éppen elkerüljük. Az itt bemutatott tisztító keverék első leírása még a középkori Európából származik, abból az időszakból, amikor járványok szedték áldozataikat.

Antibiotikus hatása van, mely a Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumokat is megöli. Erőteljes antivirális és gombaellenes hatású, erősíti a vérkeringést és a nyirokáramlást a test minden pontján. A candida ellen is megvéd.

Hirdetés

Krónikus betegségeket is lehet velegyógyítani. Serkenti a vérkeringést és tisztítja a vért. Erősíti az immunrendszert, antivirális, antibakteriális, gombaellenes és parazitaellenes.

A szer készítésekor kesztyűt kell húzzunk.

Hozzávalók:

7 dl almaecet,

¼ pohár zúzott fokhagyma,

¼ pohár aprított vöröshagyma,

2 friss paprika, a lehető legerősebb,

¼ pohár reszelt gyömbér,

2 evőkanál reszelt torma,

2 evőkanál kurkuma por vagy 2 pár centis kurkuma gyökér

Elkészítése:

A hozzávalókat egy tálban az ecet kivételével keverjük össze. Rakjuk a keveréket dunsztos üvegbe. Öntsünk bele kevés almaecetet, töltsük meg az üveget a tetejéig. A legjobb, ha az üveg 2/3-a a száraz hozzávalókból áll, a maradékot pedig feltöltjük ecettel.

Zárjuk le jól és rázzuk fel az üveg tartalmát. Majd rakjuk hűvös, száraz helyre 2 hétre. Rázzuk fel többször naponta.

Ha elmúlt 14 nap, jól nyomjuk össze és szűrjük le a folyadékot műanyagszűrőn. Ha tökéletes eredményre vágyunk, használjunk gézt a szűréshez. Ha alaposan megnyomogatjuk, az összes lé kijön. A száraz mix megmaradt részét felhasználhatjuk főzéshez.

Adagolás: 

3*4-5 cseppet érdemes 2 deci vízbe elkeverve fogyasztani. Nagyobb mennyiség kellemetlen égető hatást fejt ki az erős összetevőknek köszönhetően. Ezért érdemes óvatosan bánni vele, mert nagyon “üt”, ahogy olvasónk fogalmazott! 

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A tökéletes házi készítésű antibiotikum: minden fertőzést, baktériumot, vírust és parazitát kiirt a testedből, még ma készítsd el!
error: Content is protected !!