Hirdetés

Sokan nyúlnak vissza manapság a természetgyógyászati orvosságokhoz, ha a fertőzéseket szeretnének testünkből elűzni, vagy megelőznék azokat. A titkos összetevőket a középkori Európában keverték először össze. Minden fertőző betegség ellen bevethető.

Léteznek természetes módszerek testünk erősítésére, hogy a betegségeket elűzzük vagy éppen elkerüljük. Az itt bemutatott tisztító keverék első leírása még a középkori Európából származik, abból az időszakból, amikor járványok szedték áldozataikat.

Antibiotikus hatása van, mely a Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumokat is megöli. Erőteljes antivirális és gombaellenes hatású, erősíti a vérkeringést és a nyirokáramlást a test minden pontján. A candida ellen is megvéd.

Hirdetés

Krónikus betegségeket is lehet velegyógyítani. Serkenti a vérkeringést és tisztítja a vért. Erősíti az immunrendszert, antivirális, antibakteriális, gombaellenes és parazitaellenes.

A szer készítésekor kesztyűt kell húzzunk.

Hozzávalók:

7 dl almaecet,

¼ pohár zúzott fokhagyma,

¼ pohár aprított vöröshagyma,

2 friss paprika, a lehető legerősebb,

¼ pohár reszelt gyömbér,

2 evőkanál reszelt torma,

2 evőkanál kurkuma por vagy 2 pár centis kurkuma gyökér

Elkészítése:

A hozzávalókat egy tálban az ecet kivételével keverjük össze. Rakjuk a keveréket dunsztos üvegbe. Öntsünk bele kevés almaecetet, töltsük meg az üveget a tetejéig. A legjobb, ha az üveg 2/3-a a száraz hozzávalókból áll, a maradékot pedig feltöltjük ecettel.

Zárjuk le jól és rázzuk fel az üveg tartalmát. Majd rakjuk hűvös, száraz helyre 2 hétre. Rázzuk fel többször naponta.

Ha elmúlt 14 nap, jól nyomjuk össze és szűrjük le a folyadékot műanyagszűrőn. Ha tökéletes eredményre vágyunk, használjunk gézt a szűréshez. Ha alaposan megnyomogatjuk, az összes lé kijön. A száraz mix megmaradt részét felhasználhatjuk főzéshez.

Adagolás: 

3*4-5 cseppet érdemes 2 deci vízbe elkeverve fogyasztani. Nagyobb mennyiség kellemetlen égető hatást fejt ki az erős összetevőknek köszönhetően. Ezért érdemes óvatosan bánni vele, mert nagyon “üt”, ahogy olvasónk fogalmazott! 

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
A tökéletes házi készítésű antibiotikum: minden fertőzést, baktériumot, vírust és parazitát kiirt a testedből, még ma készítsd el!
error: Content is protected !!