A grapefruit kombinálva mézzel egy nagyon erős elixír, amely segít megőrizni a jó alakodat és az egészségedet, és nagyon hatásos a kalóriák elégetésére.

Hirdetés

Ez kalóriát éget és koleszterin - Miracle Drink grapefruit és méz!

Hozzávalók:

  • 1 grapefruit
  • 1 evőkanál méz

Hámozd meg a grapefruitot, szedd szét kézzel apró darabokra, és tedd egy turmixgépbe, a mézet add hozzá. Keverjed, amíg nem kapsz egy laza homogén keveréket.

Hirdetés

Az ital, amit kapsz, segít csökkenteni a koleszterin és a trigliceridek szintjét a vérben. Hatékonyan csökkenti a vércukorszintet is. Ha rendszeresen fogyasztod minden nap ezt a keveréket, csökkenti a káros koleszterin szintjét 15 százalékkal, de a trigliceridek szintjét akár 27 százalékkal is leviszi.

Ez az ital hatásos mérgek és káros anyagok felhalmozódása esetén, mert kitakarítja a szervezetet. Csak néhány korty a nap folyamán növeli a felírt gyógyszerek hatását, ezért, ha orvosságot szedsz minden nap, meg kell kérdezni az orvosodat, mielőtt elkezded az italt rendszeresen fogyasztani.

Ezt a grapefruit italt kerülni kell, ha az  bármilyen gyógyszert szedsz, amely csökkenti a vérnyomást, vagy szív gyógyszereket, antidepresszánsokat és az antibiotikumokat kell szedned.

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Úgy égeti a kalóriát, mint a bolond, leviszi a koleszterinszintet ez a grapefruit-méz ital
error: Content is protected !!