Van otthon egy üveg eceted? ha ezt a felvételt megnézed, azonnal használni fogod, úgyhogy jobb, ha beszerzel egyet! Ez a legjobb takarítási trükk, amit el tudsz képzelni. Nagyon kíváncsi leszel, működik-e tényleg!

Hirdetés

Sok kereskedelmi fertőtlenítőszert használtál már annak érdekében, hogy patyolat tiszta, baktériummentes legyen a vécécsésze. Az vége mégsem lett elégedettségre igazán méltó. Ráadásul egy csomó kémiai anyag szórtál szét a lakásodban, fürdődben, ami minden, csak nem egészséges a családodra nézve.

Az alábbi megoldás egyetlen, teljesen naturális szert, ecetet használ. Mi nagyon jónak tartjuk ezt a megoldást, hiszen patyolat tiszta és baktériumoktól mentes lett a vécé.

Hirdetés

Hogyan használjuk? Öblítsük át tiszta vízzel a vécécsészét, majd szivattyúzzuk és töröljük ki a maradék vizet a csészéből, és zúdítsunk bele egy teljes üveg ecetet. Ezután azokra a részekre, ahol több a szennyeződés, tegyünk egy-egy ecettel jól átitatott papírtörlőt.

Befejezésül kefével dörzsöljük át az egész felületet. Néhány perccel később látni fogjuk a fantasztikusan tiszta végeredményt.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A vécébe öntött egy egész üveg ecetet! Látnod kell, miért!
error: Content is protected !!