Igaz a céklás kefir diéta kicst költséges, de azt megígérhetjük biztos: ez a szimpla keverék nagyon hatékony, mert amellett, hogy a beleket kisöpri, kiüríti a szervezetből a salakanyagot, a fogyasztásával drasztikus súlyvesztést fogsz tapasztalni.

Hirdetés

Ez egy betartható három napos böjt, amelynek befejezésével 4-7 kilogramm is távozhat testedről. Az eredmény nagyban függ az eredeti súlyodtól és a tested jelenlegi állapotától.

Image result for beetroot yoghurt

2 összetevő

Ez a háromnapos kefir-cékla-diéta legfőképpen akkor nagy segítség a diétázónak, amikor sehogy sem sikerül a felesleges kilóktól megszabadulni és a mérleg kijelzője folyamatosan ugyanott marad.

A kúra maga egy meglehetősen puritán menüt kínál a 3 nap folyamán. Az azt jelenti, hogy 1 kg cékla, 1,5 liter kefir és 1,5-2 liter víz az étel, amit egy nap alatt megengedhetsz magadnak. A nagy mennyiségű folyadékbevitel fontos, mert különben a kiszáradás veszélye fenyegethet, továbbá a sok vízzel kiürülnek a mérgek is a testből.

Hirdetés

 

Az engedélyezett ételmennyiséget ha lehet, öt, de inkább hat részre osztva edd meg. Ha az ilyen táplálék monoton bevitele nehézséget okoz neked, akkor a céklát turmixgépben keverjük össze és így ehetjük a kefirrel. Az eredmény egy finom turmix lesz!

Ha a három napos szigorú kúrát befejezted, a menüt kissé tágíthatod, fogyaszthatsz főtt húst és halat (maximum 40 dekagrammot egy nap, azt is elosztva 3 alkalommal fogyasztva). Az elkövetkező négy nap alatt szintén lehet almát és citrusféléket enni.

 

Mint látod, ez a gyors kúra egy igen kemény diéta, így ha vese- vagy gyomorbetegséged van, előnyösebb, ha egy kevésbé kemény diétát követsz.

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

3 nap alatt mínusz 5 kiló a drasztikus cékladiétával
error: Content is protected !!