Hirdetés

A diákok között a Kisii Egyetemen, Kenyában, majd a lakosság széles körében elterjedt egy vírus a csókolózás miatt: a humán papilloma vírus, egyik alfaja amelyet a kenyai kórházak már azonosítottak a lakosság körében.

A HPV okozta fertőző vírusos betegség szájrákot okozhat, és elviszi a fertőzött testnedveket, ezért az embereket már a csókolózástól is óva intik idegenekkel, mert nem kell hozzá teljes nemi aktus, hogy a szervezetben elterjedjen ez a veszélyes, rákkeltő vírus.
A tünetek közé tartozik a torokfájás, súlyos fejfájás, magas láz, hányás és hasi fájdalmak.
„Az említett fertőzött területeken a közegészségügyi tisztviselők éjjel-nappal dolgoznak, hogy felismerjék, mitől terjed rohamosan a vírus, és hogyan lehet megállítani. De mint tanácsolták a WhatsApp csoportokban is, kerüljék az emberek csókot és a testnedvek cseréjét,
A HPV fokozatosan terjed Kenyában és Afrika déli részein, most azt jósolják, hamarosan az egész kontinensen felüti a fejét, mert az emberek nem tartják be a közegészségügyi ajánlásokat.

Mivel a kontinensen sokan járnak, és az afrikaiak is járják a világot, hamarosan az egész világot érintheti a probléma. Az új HPV állítólag gyorsabban terjed, és halálosabb, mint az AIDS, aminek a lefolyása jóval hosszabb ideig tárt, igaz, az is mindig halállal végződik.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Figyelmeztetés: ne csókolózzanak, mert az új vírus így is terjed, gyilkosabb, mint az AIDS
error: Content is protected !!