Hirdetés

A mai túlhajtott és embertelen életmód felelős számos súlyos kór és negatív egészségügyi állapot megjelenéért. Állandóan ki vagyunk téve az életünk különböző helyszínein a mérgeknek, mérgező élelmiszereknek. A mozgás hiánya is sokkoló hatású az egészségünkre.

 

Sok súlyos kórt az egészségtelen életmód idéz elő. Ezeket az orvosok által felírt kémiai szerekből előállított gyógyszerekkel gyógyítva a testet csak egyre jobban terheljük. Ezért a legjobb, ha néhány betegséget a természetes orvoslás útján próbálunk gyógyítani.

Az egyik népszerű gyógynövény, a kakukkfű erőteljes gyógyító erejét annak tulajdonítják, hogy nagyon gazdag egy csomó  fontos vitaminban és ásványi sóban. A gyógynövényből kivont tinktúrát különböző vényre kapható gyógyszerekbe is beleteszik, amelyeket lupus, sclerosis multiplex, arthritis és fibromyalgia ellen írnak fel az orvosok. Ez a csodálatos gyógynövény számos gyógyító hatással bír – leviszi a vérnyomást, elmulasztja a megfázást és az influenzát, serkenti a vörös vérsejtek képződését, kezeli a kimerültséget, a légzési nehézségeket, a vertigót, a lupust, a fibromyalgiát, az artritiszt, a sclerosis multiplexet és a Hashimoto-kórt. Rendszeresen fogyasztva teája erős gyógyhatású. Így készítsd:

Hirdetés

Hozzávalók

1 bögre víz

cukor vagy méz

Egy csomó friss vagy szárított kakukkfű

Készítése

Mossuk meg a növényt, és tegyük egy tálba, majd forraljuk fel a vizet, és öntsük rá a kakukkfűre. Hagyjuk állni a keveréket lefedve néhány percig, majd szűrjük le. Miután a tea elég hideg, adjunk hozzá egy kevés mézet, és fogyaszthatjuk azonnal. Igyuk a teát minden nap, és akkor jelentősen javítja az általános egészségi állapotunkat.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ez az igazi csoda! Mondj nemet az ízületi gyulladásra, Lupusra, pajzsmirigy betegségre, krónikus fáradtságra ezzel a filléres gyógynövénnyel!
error: Content is protected !!