Hirdetés

Minden ember tartozik valamilye vércsoportba, A, B, AB vagy O, amely meghatározza.
A szakértők azt állítják, hogy minden vércsoportnak megvannak a saját tulajdonságai, amely annak minden tagját jellemzik, íme néhány fontos ezek közül:
A vércsoport és az utódok
Mintegy 85% -a az embereknek Rh pozitív. Mégis, ha az anya Rh-negatív és az apa Rh pozitív, akkor nagyobb a kockázata, hogy a gyermek egészségügyi problémákkal szembesüljön.
A vércsoport és a betegségek

Mindegyik vércsoportmás betegségekre hajlamosít, amit észben kell tartani.
A vércsoport és a táplálkozás

Ismerni kell a vércsoportot, hogy megismerjük azokat az élelmiszereket, amelyek jó hatással vannak az egészségre, és melyeket el kell kerülnünk egészségünk érdekében. Ezért az A vércsoportú egyénekknek arra kell összpontosítaniuk, hogy több zöldséget egyenek.
A O vércsoportúaknak ajánlott fogyasztani több fehérjét hal és hús formájában, valamint az AB vércsoportú  sovány húst és tenger gyümölcseit fogyasszon. Végül, a B típusúak vörös húst kell többet egyenek.

Hirdetés

Vérben lévő ellenanyagok
Az antigének  a vérben, az emésztőrendszerben, a tüdőben, az orrlyukakban, a szájban, és a vastagbélben lehetnek jelen.
A vércsoport és a stressz
A O-ás vércsoportúaknak több időre van szüksége a kikapcsolódásra egy stresszes helyzetben, mint másoknak.
Vércsoport és súlyproblémák
Az A vércsoportúak könnyebben fogynak, ha elszaladt a súlyuk, a 0-ások hajlamosabbak az elhízásra, a B és Ab vércsoportúak nehezebben híznak meg.
Vércsoport és a terhesség
A nők, akik az AB vércsoportba tartoznak sokkal könnyebben teherbe esnek, mint a többiek, mert náluk csökkentett a follikulus stimuláló hormon termelése.
Vércsoport és vészhelyzetek
Ha valaha is szükséged lehet vérátömlesztésre, akkor tartsd szem előtt, hogy a O RH negatív emberek mindenkinek adhatnak vért és az AB-sek mindenkitől kaphatnak vért. Ezért is fontos, hogy ismerd a vércsoportodat.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ezt a 10 dolgot mindenképpen tudnod kell a vércsoportodról, nagyon fontos!
error: Content is protected !!