2016-ban Marie-Pier L’Hostie és Penny Powell, a montreali házaspár úgy döntött, hogy megosztják történetüket az interneten, , hogy figyelmeztessenek más szülőket. Egy barátjuk, a fiatal apa, Simon nem értette, a kisfia mitől beteg folyton. Amikor egyszer kinyitotta a kisfia itató palackját, nem hitte el, amit látott.

Hirdetés


Simon felfedezte, hogy fia üvege tele volt penésszel. Amikor lefotózta, és megosztotta a Facebookon, több anya is beszámolt arról, hogy penészt talált hasonló üvegeken, annak ellenére, hogy mindig elmosták a mosogatógépben is.

 

Válaszul a felháborodásra, a Tommee Tippee cég, amelyik az eszközt forgalmazza, biztosította a szülőket, hogy a vállalat keményen dolgozik, hogy megoldja a problémát, és megjelent egy rajz, hogy hogyan kell helyesen tisztítani a csészéket. De még a azok a szülők is, akik követték a tisztítási lépéseket,  panaszkodtak a penész miatt, mivel a szivárgás elleni szelepet nagyon nehéz eltávolítani. Azóta Tommee Tippee közölte, hogy új flakont dobtak piacra, ami könnyebben tisztítható.
Ezekben a kulacsióokban könnyen megtelepszik a penész, ha vannak olyan részek, amelyekhez nem lehet száraz ronggyal hozzáférni, ezért nagyon kell figyelni a kisgyerekeknek gyártott műanyag kulacsok, poharak esetében, mert ha vannak nehezen elérhető, láthatatlan részek, ezek komoly veszélyt jelentenek a kicsik egészségére. Csak forralható gyerekedényeket használjunk, és ezeket is nagyon sűrűn kell cserélni.

Hirdetés

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Mindig beteg volt a kisfia, amit az apa talált, az mindenkit sokkolt!
error: Content is protected !!