Mindenki szeretne szép, sovány alakot, a nagy has különösen zavarja a nőket. Köztudott, hogy nem is egészséges, hiszen cukorbetegséget, keringési zavarokat, hormonális változásokat és szívbetegséget okozhat a korral kialakuló úszógumi. Megszabadulni tőle pedig igencsak nehéz, van, hogy semmilyen szigorú diéta nem segít. ilyenkor kell bevetni a természet csodáinak gyógyerejét.

Hirdetés

Minden felesleges súly megterheli a szervezetet. A háj eltüntetésére sokszor a diéta és a mozgás sem elég, de a természetes készítmények csodákra képesek. Ez a titkos ital eltünteti a derekadról a hájat, természetes összetevőkbe áll és a hozzávalók csak pár forintba kerülnek.

Hozzávalók:

  • 1 csomag petrezselyem
  • 1 szál répa
  • 1 pohár víz

A hozzávalókat, a víz kivételével rakd turmixgépbe és pépesítsd össze, majd öntsd bele a vizet és keverd jól meg. Ez lesz egy adag, amit fogyasztanod kell

Hogyan használd:

Reggeli helyett csak idd meg a pohár tartalmát és 12 óráig ne is egyél semmi mást. Vizet természetesen ihatsz, és egy kávé is belefér tej és édesítőszer nélkül. Már 3 nap után látni fogod a változást a testeden!

Hirdetés

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ez az ital 72 óra alatt eltüntette a hasamról a hájat! Nem hittem a szememnek!
error: Content is protected !!