„The Punishers” (A Büntetők) – látszólag ez is egy olyan, törvényen kívüli banda, mint az összes motoros csoport, amiről a sz újságok a Pokol Angyalai megjelenése óta írogatnak. Hatalmas, kigyúrt, rommá tetovált pasasok, a banda jelképeivel díszített bőrcuccban, dübörgő vasakon járják az utakat.

Hirdetés

Csakhogy a „The Punishers” tagjai nem a balhét keresik folyton, inkább született angyalok ők. Tagjai, nyugdíjas rendőrök, katonák, vagy tűzoltók, akik amellett, hogy együtt bandáznak, kiszolgáltatott embereken segítenek.

Amikor a motorosok az amerikai Albuquerqueben működő csoportja hírét vette, hogy egy ötéves, szellemi fogyatékos helyi kislányra a szomszéd gyerekek támadtak rá az utcán, és megverték, rögtön nyeregbe pattantak, és a kislány házához robogtak.

A kőkemény motorosok barátként üdvözölték a rettent gyermeket, tiszteletbeli taggá fogadták, biztosították, hogy bármikor számíthat rájuk, és arra tanították, hogy vannak helyzetek, amikor ki kell állnia magáért. Egy tévében a bandatagok azt nyilatkozták, hogy szerettek volna magabiztosságot, és önbizalmat önteni a kislányba.

Hirdetés

Youtube / KRQE

 

Youtube / KRQE

 

Youtube / KRQE

 

Youtube / KRQE

Nézd meg a nagy akciót:

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Egy motoros banda ment a házhoz, az 5 éves kislányt keresték! Amit tettek, az felfoghatatlan!
error: Content is protected !!