Hirdetés

Egy tinédzser az Egyesült Államokban hosszú idő után vette a bátorságot, hogy elmondja az anyjának, hogy meleg. Soha nem gondolta volna, hogy a saját anyja így fog reagálni. Egyszerűen kihajította otthonról és b@zinak nevezte.

Ekkor valaki a segítségére sietett, akitől erre nem számított: a nagyapja. És akkor írta ezt a megható és egyben keserű levelet a lányának, amelyet alább olvashatsz lefordítva:

Imgur / DrShitShark

Hirdetés

„Kedves Christine,

Csalódtam benned, mint a saját lányomban! Igazad van, hogy van egy kis probléma a családban, de ez nem az, amit te gondolsz.

Chad neked árulta el nagy titkát, csak azért, mert ő bízott benned, elmondta, hogy meleg, de nem ez az undorító. Hanem egy anya az, aki megsérti a saját gyermekét, az egyetlen dolog, ami természetellenes, nem a melegség.

Azt mondtad neki, hogy ez egy rossz szokás, amit felejtsen el. Természetesen ez nem igaz! Chad így született, és nem így döntött. Ahogy balkezesnek is született. te viszont saját döntésed miatt voltál kegyetlen, szűk látókörű és elmaradott.

Nem aggódom a csodálatos unokám miatt, csak azért hogy ilyen szívtelen ribanc a saját lányom..

Ha megértetted, mekkorát vétettél, hívd fel nyugodtan!

Papa “.

 

Hála Istennek a nagyapa sokkal nyitottabb és toleránsabb ember volt, mint a lánya. Nem véletlen, hogy ez a levél futótűzként terjedt el az interneten. Ez a történet azt bizonyítja, hogy a tiszta és toleráns szív nem kor kérdése.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ez az anya leb@zizta a saját fiát, amit a nagyapa tett ekkor, arra nincsenek szavak
error: Content is protected !!