A szódabikarbóna igen jól használható étkezésben, gyógyításban, tisztításban és szépségápolásban egyaránt.

Hirdetés

Nagyon széleskörű alkalmazási lehetőségeket rejt magában, és most egy szuperjót ismerhetsz meg.

Készíts házi sampont a felhasználásával! A szódabikarbónás hajmosással a hajad teljesen megújulhat rövid idő leforgása alatt, és alig kerül valamibe. Megszabadítja a lestrapált, vegyszerekkel tönkretett hajat minden hajlakk- és balzsam maradéktól, finoman ápol és erősíti a növekedést, megállítja a hajhullást is.

Elkészítés: 1 rész szódabikarbónát keverj el 3 rész vízzel egy üvegben, majd rázd fel, miután lezártad. Vállig érő hajra 2-3 evőkanál szódabikarbóna és háromszor annyi víz kell egy alkalmazáshoz.

Hirdetés

Száraz vagy nedves hajra is alkalmazhatod, először a hajtövekbe dörzsöld alaposan be, innen indulj a hajvégek felé . Hagyd rajta 1-3 percig, hogy hasson, majd következik az ecetes ápolás. Használhatsz fehér ecetet vagy almaecetet is tetszés szerint. Önts össze 1 rész ecet – 4 rész víz keveréket, és hogy az erős ecetszagot semlegesítsd, egy csepp levendula vagy rozmaringolajat is cseppents bele. Hajtsd hátra a fejedet, és öblítsd át a hajadat a keverékkel.

Ez a két szer együtt csodákat művel a hajaddal, azonnal észre fogod venni. Ráadásul semmiféle kémiai anyagot nem tettél rá a hajadra, a bőrödre.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Készítsd házi szódabikarbóna sampont: vége a hajhullásnak, újjáéled és nagyon erős lesz tőle a haj
error: Content is protected !!