Igazi pokolbéli történetet élt át a 24 éves Daniela Liverani, akinek az orrába került egy ötcenti hosszú, és másfél centi vastagságú élősködő. A brit hátizsákos turista orrában akkor került a pióca, amikor a lány Délkelet-Ázsiában utazgatott pár héttel korábban.

Hirdetés

A délkelet-ázsiai kaland során szedte össze a piócát Daniela Liverani.

Két héttre rá, hogy Liverani visszatért Európába, azt tapasztalta, hogy folyton elered az orra vére. Mivel korábban volt egy motor balesete, azt gondolta, hogy csak egy ér van odabent megpattanva, ráadásul fájdalmat nem érzett, így nem különösebben foglalkozott az egésszel.

A lány később azt mesélte, hogy amikor észrevette, hogy a jobb orrlyukából előjön valami, akkor azt gondolta, hogy csak egy alvadt vérdarab. Egyik reggel azonban, amikor Liverani zuhanyozott, a szokásosnál jobban előjött a pióca, ami már igencsak nagyra duzzadt a sok vértől. A fiatal lány ekkor alaposabban megvizsgálta a dolgot, és máris a tenyerében tartotta az állatot.

Hirdetés

Liverani ekkor döbbent rá, hogy egy állat telepedett az orrában, amikor felfedezte a gyűrűket a piócán. A nő felhívta a sürgősségi ügyelet, ahol azt az utasítást kapta, hogy menjen be kivizsgálásra. Liverani ennek eleget tett, és kiderült, hogy nem történt komolyabb baja.

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
A fiatal nő valamit érzett az orrában mozogni! Amikor a tükörbe nézett, hangosan felsikoltott a látványtól
error: Content is protected !!